reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Jutro wam wyślę bo mam w wózku w piwnicy a mieszkam na 3 pietrze

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ej kurde u nas było ledwo +5 a wiało że nie czuć było więcej jak 0 bo zmarzlam w grubszych spodniach, brakowało mi szalika :(

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Karolask poza mt i wisiadlem to moze byc jeszcze bondolino, Tula, Boba, emei, hybryby i wszystko inne. Nie strasz dziewczyny ;-)

Co do ubierania popieram. Moj starszak od malego byl ubierany tak jak ja i teraz nawet tego nie potrzebuje ;-)

Ej ja też pajac sweterek kombinezon i jeszcze gruby koc i pokrowiec na wózek, ale u nas też zimno brrr wiatr straszny. Ja w płaszczu zimowym.. Karolka a Ty mieszkasz w PL?

Ja mam tak samo ze jak widzę ze jest kiepska pogoda nie ma słońca nawet w sumie jak jest to go ciepło ubieram pajac sweterek ciepły koc okrycie a on i tak zawsze sie odkrywa w sumie to jak na zimę ale jeszcze go nie przegrzałam tak samo sie boje ze znów mi zachoruje bo jak miał kilka tygodni męczyliśmy sie z wirusem z dobre 2 czy nawet 3 tyg :-/

Moja jak kicha to mnie zapluje :D
A ja sie ciesze bo nosek oczyszcza przy tym.

Moja tez duza - a ja myslalm ze ona malutka a oststnio poszłam na spotkanie mam ze stycznia i lutego u nas i moja nie najmłodsza a najwieksza! Reszta tskie mikrusy straszne.
Teraz ma z 60 i 5300
Na tym zdjeciu z dzis z corka koleżanki starsza o dzien
ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg

Oczywiscie śmiałyśmy ze durne matki z nas [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg
    174,9 KB · Wyświetleń: 376
Szybko dzieci rosną w oczach :-) mój maż juz narzeka jak wchodzimy na 3 piętro z małym ze mu ręce mdleją hehe bo rafalek juz z 7 kilo wazy kawał chłopa :-) teraz go ledwo dobudzilam zjadł na śpiocha 100 ml i odpłynął hehe mam nadzieje ze do 6 mi pospi :-)

reklama
Wasze maluchy miały juz chrzest ? My planujemy po świętach zrobić ale tez sie pewnie zejdzie bo u mnie w parafii mam takiego proboszcza ze robi problemy a ja nie chce chrztu tu u mnie w parafii ... Koleżanka tak samo chce w innym kościele a tez należy do tej parafii co ja to nie dał jej zgody proboszcz ...

Do góry