reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wasze maluchy miały juz chrzest ? My planujemy po świętach zrobić ale tez sie pewnie zejdzie bo u mnie w parafii mam takiego proboszcza ze robi problemy a ja nie chce chrztu tu u mnie w parafii ... Koleżanka tak samo chce w innym kościele a tez należy do tej parafii co ja to nie dał jej zgody proboszcz ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam zajebistrgo proboszcza a raczej rodzice bo to u nich - rozmawiałam z nim przez telefon i mowie dziecko z in vitro maz po rozwodzie my slub cywilny a on " czyli państwo nie przystępują do komunii" hahahah dobry :)
Zero problemu - nawet moja kolezanka ma problem z załatwieniem zaświadczenia o możliwości bycia chrzestna bo tutaj ksiądz jej wystawił po norwsku zaświadczenie o bierzmowaniu i to służy jako pozwolenie ... S ksiądz mowi ze juz mamy nie kombinować ze skoro mówimy ze ona moze byc i moze do komunii przystąpic( ksiądz poprosił ze skoro rodzice nie moga to niech chociaz chrzestni) to on nie widzi powodu zeby nam nie wierzyć.
A do tego wymyśliłam sobie w srode na 12 chrzciny po świętach i zero problemu :)

Ja bym chciala ochrzcic we wrzesniu, ale zobaczymy...
Ja mojego ubieram w body jakis sweterek, rajstopy i spodenki i kocyk i kolderka w wozku. Tylko to, bo tutaj w Hiszpanii to 17/18 stopni teraz jest najmniej.
Niuniolek do 6???? Suuuuuper ;) :)

Moja jak kicha to mnie zapluje :D
A ja sie ciesze bo nosek oczyszcza przy tym.

Moja tez duza - a ja myslalm ze ona malutka a oststnio poszłam na spotkanie mam ze stycznia i lutego u nas i moja nie najmłodsza a najwieksza! Reszta tskie mikrusy straszne.
Teraz ma z 60 i 5300
Na tym zdjeciu z dzis z corka koleżanki starsza o dzien
Zobacz załącznik 751278

Oczywiscie śmiałyśmy ze durne matki z nas [emoji16]
Boze jaka ona dluga jest :eek: :)

Ja mam zajebistrgo proboszcza a raczej rodzice bo to u nich - rozmawiałam z nim przez telefon i mowie dziecko z in vitro maz po rozwodzie my slub cywilny a on " czyli państwo nie przystępują do komunii" hahahah dobry :)
Zero problemu - nawet moja kolezanka ma problem z załatwieniem zaświadczenia o możliwości bycia chrzestna bo tutaj ksiądz jej wystawił po norwsku zaświadczenie o bierzmowaniu i to służy jako pozwolenie ... S ksiądz mowi ze juz mamy nie kombinować ze skoro mówimy ze ona moze byc i moze do komunii przystąpic( ksiądz poprosił ze skoro rodzice nie moga to niech chociaz chrzestni) to on nie widzi powodu zeby nam nie wierzyć.
A do tego wymyśliłam sobie w srode na 12 chrzciny po świętach i zero problemu :)
Jejku !!! Tez bym chciała takiego , u nas to by od sztabów pewnie zaczął wyzywać ze to nie po bożemu Hahah moja koleżanka samotna matka i urodziła dziecko będąc nie pełnoletnia omówił jej chrztu bo ona nie ma faceta bo dziecko nie ślubne bo urodziła jak była młoda i powiedział ze absolutnie nie ma na co liczyć a zgody jej dać nie chce do innego kościoła

Ja bym chciala ochrzcic we wrzesniu, ale zobaczymy...
Ja mojego ubieram w body jakis sweterek, rajstopy i spodenki i kocyk i kolderka w wozku. Tylko to, bo tutaj w Hiszpanii to 17/18 stopni teraz jest najmniej.
Niuniolek do 6???? Suuuuuper ;) :)
No pomyliłam sie bo obudził mi sie 4.40 :-) zjadł i bedzie spał do póki mąż z nocnej zmiany nie wróci to tak Ok 8 bo jak usyszy tatę to wstaje zawsze :-)

reklama
Hej dziewczyny ! :-) my mieliśmy pobudkę przed chwila mały zjadł i teraz sobie gaworzy śmieje sie i język mi wypina :-)

Do góry