reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie siada , no gdzie :-) ale mam takie nosidło co można od 2 miesiąca życia nosić

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny a ja mam zmartwienie. Mojemu małemu dwa razy nie wyszło badanie słuchu:-( pierwszy raz zaraz to po urodzeniu, a wczoraj w szpitalu ponownie miał kontrolę i dalej nic.lekarz pocieszal żeby dać mu jeszcze czas, że to może wina woskowaniy zalegającej a może jeszcze niedojrzał mu ten cały układ słuchowy. W maju mamy badanie które ma przesadzić czy jest ok. Tylko ze ja juz od zmysłów odchodzę. Spotkała się któraś z Was z sytuacją taka ze dopiero któreś tam badanie potwierdziło ze słuch jest ok?czy jak juz dwa razy nie wyszlo to musi oznaczać ze coś jest nie tak?

Na grudniowkach 3 lata temu chłopcu nie wychodziło kilka razy aż się udało i wszystko jest ok. Trzymam kciuki aby było dobrze :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Niuniolek Vivienne ma racje, lepiej nie nosic niesiedzacego dziecka w nosidelku. No chyba, ze masz cos dla malenstw, mei tai na miare, albo cos z regulacja panelu. Niestety tak czy inaczej nosidlo nie zapewni odpowiedniej pozycji dziecku ktore nie siada samodzielnie.
Co mozesz zrobic to przesiasc sie na spacerowke rozlozona na plasko oczywiscie ;-)

Antena u mnie na lipcu tez byla Podobna sytuacja. Nie pamietam szczegolow, ale tez dopiero za ktoryms razem wynik wyszedl prawidlowy. Takze nie martw sie, nic nie jest przesadzone

Niuniolek Vivienne ma racje, lepiej nie nosic niesiedzacego dziecka w nosidelku. No chyba, ze masz cos dla malenstw, mei tai na miare, albo cos z regulacja panelu. Niestety tak czy inaczej nosidlo nie zapewni odpowiedniej pozycji dziecku ktore nie siada samodzielnie.
Co mozesz zrobic to przesiasc sie na spacerowke rozlozona na plasko oczywiscie ;-)

Antena u mnie na lipcu tez byla Podobna sytuacja. Nie pamietam szczegolow, ale tez dopiero za ktoryms razem wynik wyszedl prawidlowy. Takze nie martw sie, nic nie jest przesadzone
Na ulotce pisało ze można od 2 miesiąca nosić ma regulacje , właśnie tez tak myśle ze spacerówkę odpalę jak sie ciepło dobrze zacznie robić

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nosidlo na ktorym jest napisane ze mozna nosic od drugiego miesiaca to nie jest dobre nosidlo.
Co do ulotki to wiesz producent Danonkow tez twierdzi, ze jest idealne dla dzieci... pokazesz to nosidlo?

reklama
No właśnie najlepiej jak pokażesz zdjęcie :p bo jak to nie mei tai to może być wisiadło. Producent wszystko sprzeda :D
No ja moją chce trochę pohartować. Jeśli ja tylko w cienkiej bluzce i żakiecie i nie marzne to ona tym bardziej. A widziałam dzisiaj w słońcu te biedne dzieciaki. Kurtka, pod spodem polar i jeszcze bluza, gruba czapa, na to wszystko jeszcze śpiworek i kocem dokryte. Na sam widok mi się lało po plecach :(
Ubrane przy +15 w słońcu jak na -15

Do góry