reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
6 :-) super!
A w ogóle tak myślę żeby zacząć na jakiś fitness chodzić bo mi chyba z 10 kg zostało i muszę się ich pozbyć. Wszystko przez to że nie karmie piersią. Będzie ciężko ale muszę się wziąć za siebie. Myślicie że trzeba czekać 3 miesiące od porodu?

Moj klocek tez juz ponad 6 ;p własnie konczymy ostatnie opakowanie 2 i zaczynamy 3 ;)
Betina ja specjalista nie jestem ale jak sie dobrze czujesz to chyba cos tam mozna zaczac robic ;)

Betina też myśle, że coś lekkiego można zacząć jeśli wszystko ze zdrowiem ok. Mi zostały jeszcze ze 3, ale chciałabym dodatkowych 3 też się pozbyć i będę się powoli zabierać za "pocenie" :D

Ja ważę 13 kg mniej i waga stanęła niestety :( byłam u gina po 9 tyg od porodu (cc) i mogę już zacząć ćwiczyć więc się rozglądam za jakąś fajną siłownią bo póki co tylko bajcepsy z Michem ;)

Pieluszki dada są i 3 w megapakach też bo kupiłam.

A stosujecie już jakieś zabezpieczenie anty? Ja ovulan biorę.

Ja póki co nic nie stosuje. U mnie chyba sprawdza się teoria, że karmienie piersią to brak libido. Aż sama jestem w szoku bo normalnie to codziennie się chciało, a teraz wcale :(

Wreszcie mam czas i ja się odezwać.Powoli wracam do życia.Leo pierwszy miesiąc strasznie płakał i marudził przez kolki i ulewanie przez to ja waże 3 kg mniej niż przed ciążą.Też byliśmy na szczepieniu "mały" wg wagi i obwodu głòwki ma 97 centyli i waży 5,5kg.

reklama
Do góry