Urodził się 25 stycznia tydzień po terminie od początku był duży (59cm i 3950g).Mam nadzieję,że to ulewanie mu przejdzie i nie będzie refluksu.Karmię naturalnie jak synek się dorwie do cyca to je jakby od tygodnia nie jadł(tak łapczywie) i niestety łapie dużo powietrza.
reklama
Mysmy z Kacperkiem nadrobili jego wage prawie. Tez juz 3 kupilam. Konczymy 2 bo ciasnawe jakies juz sa.
Betina ja tez nie karmie i zostalo mi po ciazy 10kg ale juz jest 7 na szczescie. Ja wyprobowalam cwiczenia i wiem ze musze jeszcze poczekac bo strasznie blizna boli :/ a pierwsza mialam
Karolask87 nie tylko karmienie to brak libido. U mnie po porodzie tez calkowity brak.
Betina ja tez nie karmie i zostalo mi po ciazy 10kg ale juz jest 7 na szczescie. Ja wyprobowalam cwiczenia i wiem ze musze jeszcze poczekac bo strasznie blizna boli :/ a pierwsza mialam
Karolask87 nie tylko karmienie to brak libido. U mnie po porodzie tez calkowity brak.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dobrze czytac ze nie tylko moje libido jest pod poziomem podlogi :-\ eh, moze bedzie lepiej.
Duze te Wasze dzieci ja w sumie nie wiem ile Antek wazy, bo na szczepieniu nie bylismy i ostatnio byl wazony w trzecim tygodniu zycia. Ale moj to drobniaczek ;-)
Duze te Wasze dzieci ja w sumie nie wiem ile Antek wazy, bo na szczepieniu nie bylismy i ostatnio byl wazony w trzecim tygodniu zycia. Ale moj to drobniaczek ;-)
betiboop
Fanka BB :)
Dobrze czytac ze nie tylko moje libido jest pod poziomem podlogi :-\ eh, moze bedzie lepiej.
A położna nie przychodzi z wagą? U mnie była już 4x jeszcze dwie wizyty zostały. Ja już na mojego zakladam pajace 68 rozmiar nie mam sily go nosić, nie wiem co bedzie potem..
niuniolek
Ja stosuje plastry anty lisvy , a co do sexu zawsze mi sie chciało i nic sie nie zmieniło nie wiem czemu wy macie brak ochoty :-) mały ponad 6 kg , położna była tylko 4 razy , a wasze dzieci grzeczne są ? Płaczą ? Bo ja słyszałam płacz mojego dziecka max 5 razy tak ze płakał
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
betiboop
Ja stosuje plastry anty lisvy , a co do sexu zawsze mi sie chciało i nic sie nie zmieniło nie wiem czemu wy macie brak ochoty :-) mały ponad 6 kg , położna była tylko 4 razy , a wasze dzieci grzeczne są ? Płaczą ? Bo ja słyszałam płacz mojego dziecka max 5 razy tak ze płakał
Bo my karmimy cyckiem, a to ns podobno duży wpływ, jakiś hormon się wydziela. A płacz swojego słyszałam jakieś 555 razy) ha ha no krzykacz taki trochę)
Tusiaczek2402
Moderatorka
Beti polozna do nas nie przychodzi ;-)
Co do noszenia no to coz… proponuje wczesniej znalezc sposob na usypianie bez raczek, bo lzej juz nie bedzie. Ja jakos Antka nie odczuwam, majac porownanie do 11kilowego starszaka, ktory ma faze na wskakiwanie na plecy
Grzeczne? Hmm… dzieci wszystkie sa grzeczne ;-) placz i krzyk to sposob komunikacji w tym wieku ;-)
Co do noszenia no to coz… proponuje wczesniej znalezc sposob na usypianie bez raczek, bo lzej juz nie bedzie. Ja jakos Antka nie odczuwam, majac porownanie do 11kilowego starszaka, ktory ma faze na wskakiwanie na plecy
Grzeczne? Hmm… dzieci wszystkie sa grzeczne ;-) placz i krzyk to sposob komunikacji w tym wieku ;-)
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja tez nie wiem ile Zosia waży bo ostatnie ważenie że 3 tygodnie temu było, wtedy 4,5 kg ale to już była ostatnia wizyta położnej
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka