reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Beti ja też w szpitalu z tego samego powodu. Dostałam dzisiaj sterydy na rozwój płuc u małego gdyby zaszła konieczność wczesniejszego ciecia. Jutro mam drugą dawkę i może wyjdę. Ale powiem wam że psychicznie już wysiadam :/

reklama
Jezusie ... tyle kasy Was to wyszło?? My wydaliśmy 500 zeta póki co, a nic nie ma :( jeszcze poprać ciuszki, wyparzyć butelki, smoczki :/ a czasu coraz mniej! No ja mam mało co jeszcze, bo krucho z kasą w tym miesiącu :/ Nie wiem jak to będzie... Jutro mają mi przyjść ciuszki, ale zapewne trzeba będzie jeszcze dokupić dużo :/ Pampersy zakupiłam w biedronce z Dady, patyczki do uszu też.

A powiedzcie mi, z apteki coś trzeba dla dziecka? Jutro jadę kupić resztę rzeczy dla siebie do apteki...

Trzymajcie się dziołszki! :*

Ja sie boje dziewczyny podliczac:), bo wtedy moge dostac szoku:). Grubsze rzeczy czyli mebelki wozek lezaczki to wiem mniej wiecej. Ale ile zeszlo na te *******ki, misie, kury, lampki, ciuszki, ksiazki, albumy. Nie nie nie, nie chce wiedziec;))
ale przyznajcie, ze mialyscie mega radoche wybieraja. To wszystko;). Ja nad samym termoforkiem w piatek dumalam dobra chwile czy w malpki czy w sówki;)

Kas już dużo lepiej, dziękuję! Mam masę badań, naprawdę się przykladaja i dobrze się opiekują. I ciśnienie mierzą i ktg bardzo często. Jak na razie jest ok. Zbieram mocz z kilku dni i zbadaja na obecność białka. Ale chciałabym już do domu:(

Ja praktycznie wszystko dostalam od brata bo ma półtora rocznego synka i wszystko trzymal tylko drobne rzeczy dokupilismy i po sprawie :-) a jak tam wam dziewczyny dzień minol ?

reklama
ja kilka rzeczy dostałam kilka kupowałam :) wózek mam z Navingtona za 2300 zł chyba albo jakoś tak. Niestety te rzeczy wszystkie kosztują sporo i jak się nie rozłoży tego na raty, to się człowiek nie wypłaci ;/

Beti- trzymaj się tam i ciesz się, że masz tak miło w tym szpitalu :)

Emenems- kupowałaś nianie? ja nie kupowałam, bo mam małe mieszkanie :)

Do góry