reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wszystko mnie boli, pół nocy przeplakalam o 6 już badania to troszkę zmęczona jestem. Nie pójdę spać, bo czekam na usg. Chyba gorzej jest psychicznie niż fizycznie:(

reklama
Ulicha- no na Goduli :) słyszałam same dobre opinie :) a tam pracuje mój lekarz, wiec mam nadzieje, że mnie juz nikt tak nie potraktuje ;/

Weruś- ja ostatnio wydalam 800 zl a to byly juz tylko rzeczy do wykonczenia wyprawki :)

dziewczyny ja spakowałam trzy koszule jakby cos :)

reklama
No sam wózek z fotelikiem to 3300, pierwsza wyprawka 1300 chyba potem masa pierd za każdym tygodniem 200/300 zeta bujaczek łóżeczko niania .... Dodaj do tego zaslonki mebelki ... Od wrzesnia od pierwszych zakupow to wyjdzie tyle

Do góry