reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej
Beti, Martusia trzymajcie się ciepło:-)
Co do wyprawki ja chyba z 1700 wydalam. A kupowałam same drobne rzeczy, wózek leżaczek fotelik miałam po Marysi. A oprócz łóżeczka żadnych mebli nie kupowałam dopiero na wiosnę urządzanie całego mieszkania mnie czeka, a to dopiero będzie wydatek:-) dzisiaj byłam na świątecznych zakupach, u nas samych najbliższych dzieciakow jest 8 i 5 troszkę dalszych ale dla nich też coś musimy mieć więc prezenty świąteczne to w tym roku dla mnie męczarnia. Dobra wiadomość jest taka że ponad połowę juz mam;) chyba resztę przez internet zamówię.
Jutro robie sobie dzień lenistwa, planuję odpoczywać po dzisiejszym szopingu.
Pozdrawiam Was Mamusie

reklama
Z apteki dla maluszka to się przyda witamina d i k w takich kapsułach do wyciskania i takie nasączone gaziki do przemywania pępuszka.
U mnie dziś dzień lenia chociaż i tak mieszkanie posprzatałam.jutro mam wizytę u giną.co do wydatków to u mnie chyba coś ok 1000zł, miałam po córce wózek z fotelikiem łóżko i materac więc największe wydatki mnie omineły.

ja kilka rzeczy dostałam kilka kupowałam :) wózek mam z Navingtona za 2300 zł chyba albo jakoś tak. Niestety te rzeczy wszystkie kosztują sporo i jak się nie rozłoży tego na raty, to się człowiek nie wypłaci ;/

Beti- trzymaj się tam i ciesz się, że masz tak miło w tym szpitalu :)

Emenems- kupowałaś nianie? ja nie kupowałam, bo mam małe mieszkanie :)

Tak bo mam piętrowy dom i sypialnie na pietrze a pozatym pol dnia sama bede z nia to wole miec :)
Z kamerka oczywiscie :D

Mnie aż tak wyprawka nie bolała je i można tak to nazwać, bo większość rzeczy mam po olinie :-)
Jedynie kocyki z minky i kury babci dany na Które zachorowałam nie będę pisać przez kogo :-)
A tak poważnie musiałam kupić troszkę ubranek na dziewczynkę :-) tak to jeszcze zostaje nam do kupienia bardziej odkupienia od sąsiadów kołyski dla Tośki bo drugie lozeczko się nam nie zmieści a po 2 Olin w maju dostanie już swoje dorosłe łóżko, bo o dziwo z tego wyrasta a niby do 3 lat miało być :-)

Laski w szpitalu trzymać się tam :-)

Beti ja te same badania, ale już po dobowej zbiórce moczu wiem że za dużo białka mam. Ciśnienie ok. Dzisiaj sterydy na rozwój płuc dostałam także załamka :( i tęsknię też za młodym, mąż pisał że wziął mojego jaska do spania biedak :(

Jutro się dowiem co i jak bo będzie ordynatorka.

Tak bo mam piętrowy dom i sypialnie na pietrze a pozatym pol dnia sama bede z nia to wole miec :)
Z kamerka oczywiscie :D
Emenems pytalas jeszcze o gadzety, otoz ja dzis jeszcze zamowilam mufke do wozka w kolorze kompletu z minky ( j....tym trzrba byc ale mi sie spodobala a marzna mi labpy strasznie) wiec tak jakby co Ci pisze;)

Emenems pytalas jeszcze o gadzety, otoz ja dzis jeszcze zamowilam mufke do wozka w kolorze kompletu z minky ( j....tym trzrba byc ale mi sie spodobala a marzna mi labpy strasznie) wiec tak jakby co Ci pisze;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1449529670.486267.jpg
SZACH MAT ATEIŚCI! :D
Dostalalm od kolezanki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1449529670.486267.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1449529670.486267.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry