reklama
betiboop
Fanka BB :)
Ciśnienie miałam 145/94 i się przestraszylam. Dobrze, ze pojechałam bo bym nie wiedziała, ze to tętno podwyższone. Parę dni chyba poleze. Warunki są ok. 5 nas jest na sali, sala z łazienką. Od 6 rano już badania teraz znów ktg. Dzięki Dziewczyny:*
niuniolek
Fanka BB :)
Betiboop trzymaj sie ! Napewno wszystko bedzie w porządku ! :-) a co do tego kiedy sie dowiedzialam to wczesniej sie staralismy ok roku pozniej poronilam i pol roku po poronieniu w sumie nie zwracalismy uwqgi na to czy zajde czy nie ale uwazalismy i 1 kwietnia spóźnial mi sie okres rowny tydzień . Nie chciałam kupić testu bo czulam ze sie rozczaruje ale w środku wiedziałam ze jestem w ciazy poza tym ciągle bylo mi nie dobrze z rana... kupiłam ten test i poszlam zrobic... odrazu 2 kreski wyleciałam z kibelka a moj sie pyta i co i co ? :-) pokazałam mu test to sie poplakal ze szczescia ja też byłam bardzo zadowolona ze się udalo poszłam chyba na drugi dzien do gina i to byl ponad 5 tydz
betiboop : Trzymam kciuki ! :* Na kiedy masz termin?
Ja byłam z mężem w sobotę na zakupach. Kuźwa ! wydaliśmy 450 zeta a kupiłam tylko pampersy, parę smoczków, butelkę, kocyk, śliniaczki, parę kosmetków itd. Dla mnie jeszcze nic nie mam ! I pół wypłaty poszło teraz muszę czekać do 10 grudnia na drugą część wypłaty i kupić resztę.
No i święta bez kasy ... ehh :/
Rano mnie bolało podbrzusze znowu aż się wystraszyłam ! A Wy jak tam?
Ja byłam z mężem w sobotę na zakupach. Kuźwa ! wydaliśmy 450 zeta a kupiłam tylko pampersy, parę smoczków, butelkę, kocyk, śliniaczki, parę kosmetków itd. Dla mnie jeszcze nic nie mam ! I pół wypłaty poszło teraz muszę czekać do 10 grudnia na drugą część wypłaty i kupić resztę.
No i święta bez kasy ... ehh :/
Rano mnie bolało podbrzusze znowu aż się wystraszyłam ! A Wy jak tam?
reklama