reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ja mam stresa bo kurde coraz częściej brzuch się stawia a tak bardzo chcę dotrwać do stycznia!
a najlepsze jest to że brat męża bierze ślub kościelny 31.12 no zajebiście będę zdychać....
już zaliczyłam 8 wesel z brzuchem, na jednym tylko byłam bez gdzie mogłam pić i tańczyć do rana, co za niesprawiedliwość :angry:

reklama
Dziewczyny, ważne, żeby dzieciaki były całe i zdrowe. A my też żebyśmy dały radę i szybko doszły do formy.
A czy to będzie grudzień czy styczeń to już mało istotne.
Też bym wolała styczeń. Ale jak się nie uda to trudno.

Cześć
Ale koszmarna noc, prawie do 3 nie mogłam zasnąć, po 6 się już obudziłam. Tak mnie bolą biodra że nie mogę sobie poradzić. Najbardziej skóra na biodrach pali mnie jakbym poparzenia miała.
Pisałyście o torbach, ja jeszcze nie spakowana.jeszcze kilka rzeczy mi brakuje. Termin mam z om na 12.01 z usg 10.01 więc myślę że jeszcze z 2 tyg mam min czasu. Chciałabym wytrwać do stycznia a przynajmniej do świąt, kupujemy mieszkanie i jeszcze notariusz przed świętami nas czeka, fajnie byloby to wszystko załatwić jeszcze w dwupaku :)

Ja też nic nie mam jeszcze .. w ogóle kicha u mnie ostatnio :(

I się bardzo martwię!
Odebrałam morfologię, WBC mi spadło z 12,1 na 10,6 :(
Boję się, że to coś poważnego ...
Gin mi kazał powtórzyć badanie w poniedziałek. Jak znowu mi spadnie to powiedział, że zaczniemy się wtedy martwić :( a wizytę mam 11 grudnia.

Ja też nic nie mam jeszcze .. w ogóle kicha u mnie ostatnio :(

I się bardzo martwię!
Odebrałam morfologię, WBC mi spadło z 12,1 na 10,6 :(
Boję się, że to coś poważnego ...
Gin mi kazał powtórzyć badanie w poniedziałek. Jak znowu mi spadnie to powiedział, że zaczniemy się wtedy martwić :( a wizytę mam 11 grudnia.

Juz nie biadol tylko jestes dorosła kobieta skoro facet ma to w dupie czas sie ogarnac - mozna narzekać ale mozna e miedzy czasie cos robic.

Narzrkanie nic tu nie da trzeba sie wziąć w garsc i proponuje mniej sie uzalac nad soba i sie martwic bo to tez na dziecko wpływa ten twój stred

reklama
Ej a wie któraś jak to jest z ta opieka nad żona po Cc? Jak sie okaże ze chłopaki w pon na pewno do domu to sie wypisze w niedziele i teraz kto mężowi wypisuje to l4? :D

Do góry