reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

betiboop- miałam termin wedlug miesiączki na 8 stycznia :)

aktina- w sumie teraz już jest taki czas że nie znamy dnia ani godziny, jedynie co to możemy sie dowiedzieć czy sie na to zapowiada, czy też nie, ale wiadomo, to się z każdym dniem może zmieniać :)

Vivienne- kiedy masz wizyte? powiedz o tym lekarzowi, niech Cie zbada dokładnie i zmierzy wszystko.

reklama
Ja tez juz bym chciała mała zobaczyć :) tez meczy mnie ból taki pulsujący w pachwinie, pęcherz mocno przyciska bo w nocy to nie zliczę ile razy chodziłam do łazienki i dosłownie kropelki :/ zazwyczaj ból był w nocy a dzis w dzień tez No spe brałam:/

Ja tez juz bym chciała mała zobaczyć :) tez meczy mnie ból taki pulsujący w pachwinie, pęcherz mocno przyciska bo w nocy to nie zliczę ile razy chodziłam do łazienki i dosłownie kropelki :/ zazwyczaj ból był w nocy a dzis w dzień tez No spe brałam:/
No dokładnie, też się nie moge doczekać, aż zobacze tą słodką buzie :D

Vivienne u mnie to samo, a termin na 3-8 styczeń! Ehh
Ja na 9...

Wizytę mam za 2 tygodnie dopiero, niedawno byłam i takiego uczucia nie miałam jeszcze. Bolało i boli mnie nadal zaraz pod blizna po prawej stronie i to mu zglaszalam, twierdzi ze to z nacisku ale dla mnie to jakiś inny ból, nie wiem... Zaczął się przy kaszlu i przy kaszlu najbardziej mnie tam ciągnie

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Mi by mogła doktorka jutro powiedzieć żebym się szykowała bo to już juz niedługo ale w pierwszej ciąży od 32 tygodnia tak mówiła w urodziłam w terminie :p

no dziewczyny, ja nikogo nie chciałam straszyć czy coś, tylko mi tak lekarz powiedział, ale spokojnie jak się troche zaczniemy oszczędzać, to będzie okej :)

aktina- idź się spakuj :D

Kalogr- to będzie grudniowe :) Szybciej będziesz tulić :)

Chyba zacznę pakowac jutro torbę do szpitala. Bo faktycznie został miesiąc, teraz to już o każdej porze możemy zacząć rodzić :)
Szczególnie, ze jak wspomnę pierwszy poród, to dzień wcześniej byłam u gina i na nic się nie zapowiadało, zero rozwarcia, a następnego dnia od rana skurcze. Więc te torbę to chyba przygotuję.

Ale serio już mi wszystko jedno czy styczeń czy grudzień. Jeszcze miesiąc temu to bym wolała styczeń, a teraz byle nie w święta :)

Ja według miesiaczki mam na 6 stycznia a z ostatniego usg mam na 4 stycznia tak ze pewnie bedzie sylwester na porodowce tak sie smiejemy z moim ;-) a w pachwinach to mam skurcze czasem az stanac nie moge bo tak mnie boli i dziwne klucie w pochwie ale te klucie to raczej od tych bakterii w moczu .. :p

niuniolek- jak w Sylwestra to otwórz szpitalnej załodze szampana :D haha też jesteś na takiej granicy :)

simka- no bede tulić, oj bede :D a torbe to lepiej spakuj, bo miesiąc minie, a szczególnie, że święta się zbliżają :) ja spakowałam już dawno torbe, znaczy zaczełam pakować, bo tydzień czy dwa temu dopiero dokończyłam, jak juz kupiłam wszystko :)

reklama
Do góry