reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie ma prawka :/ za każdym razem jak jedzie na wieś to muszę go zawozić. Tak samo codziennie rano muszę wstać o 6 i go podwieźć na stację żeby go mógł kumpel zabrać do pracy. Bo dojeżdżają 45 km w jedną stronę :/
Chyba sobie jaja robisz :D

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

ja w sobotę wybiorę się na zakupy do szpitala i spakuje już torbę,
co do terminu porodu to różnie to bywa Werus i nie ma co siać paniki że złapie Cię już w tej chwili choć wszystko jest możliwe z drugiej strony,
ja z pierwszym miałam wypadek samochodowy i powstrzymywany poród w 6miesiącu, lekarz całą ciąże mi mówił że szybko urodzę i takie tam a jak przyszło co do czego to urodziłam dwa tygodnie po terminie, a próbowałam różnych metod na przyśpieszenie i nic to nie dało, także wrzuć na luz kobieto!

wczoraj byłam 10km wyżej od domu załatwić swoje sprawy o ja Cię inny świat normalnie :O

Weruś nie obraź się, ale ja to mam wrażenie, że ty masz jakiś problem ze samą sobą....jak Ci lekarz nie powiedział nic, że jest coś nie tak i masz sie uczulić na poród, to po co się stresujesz, bo nie rozumiem? Są przypadki, że po wizycie niby wszystko ok, a potem kobieta idzie dwa dni później rodzić, no ale bez przesady po co się martwić na zapas :) A facet niech jedzie sam po te łóżeczko, jak ty się boisz jechać z nim w taką podróż i po problemie :) Idź lepiej pogadać z położną, powiedz jej czym się martwisz i ona Ci rozwieje wszelkie wątpliwości, zamiast siedzieć i się użalać.

paulettah- powiedz położnej jak będą wypis szykować, zresztą chyba powinni sami zapytać.

Emenems- a po co do ikei jedziesz? po jakieś rzeczy do dziecka jeszcze ( łóżeczko ) ? sory jak jestem wścibska :D

Szczerze to oni się chyba nie cieszą z wnuczki. Jak im powiedzieliśmy o ciąży to byli źli :/ że za wcześnie. Mój mąż jest ode mnie młodszy o 3 lata, ślub też był na szybko w październiku.
Ja się nie chcę kłócić z nimi bo nie chce szkodzić małej, ale mój mąż mógłby się odezwać czy coś.
My nawet święta robimy w domu u nas żeby nie jechać już tyle km na wieś do jego rodziny bo różnie może być z porodem w czasie świąt.

A jak nie to kupię łóżeczko tu na miejscu i będzie.
Jego mama też nie lepsza, wczoraj dzwoni i mówi " macie czas jeszcze na wyprawkę". No myślałam, że mnie szlak trafi jasny !

Ja w sobotę jadę kupić wszystko, siłą męża zaciągnę i tyle.

A z położną mam spotkanko w poniedziałek o 17 :)

reklama
Do mnie to wszystko dociera powoli ... Musisz mi to wybaczyć. Jeszcze męża muszę ogarnąć, bo tak być nie będzie. To też jest jego dziecko .. a nie tylko moje! a zachowuje się jakby miał to wszystko w d**ie.
Ja 26 jeszcze. Za 3 tyg mam urodzinki :D :-)

no WERUŚ teraz dobrze gadasz :D no jak załatwiłaś to wycofuje tamte słowa. A ile ty masz lat jak moge wiedziec?

Do góry