reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Bepanthen używać możesz stale tak profilaktycznie ale nie musisz jak nic się nie będzie działo. A clotrimazolum tylko jak będą odparzenia.

maja- ja nic nie kupuję, żadnego mleka. Sklepy otwarte cały czas, apteki też, to w razie potrzeby gdzieś się kupi. A nie przewiduję takiej potrzeby :)

martusia- ja całe życie jade na prezerwatywach, żadnych hormonalnych nigdy nie brałam i nie zamierzam. Cykle miałam regularne, o drugie dziecko się staraliśmy pół roku, więc wcale nie tak łatwo jest wpaść :p

Ja się mieszczę spokojnie w kurtki zimowe, więc kupowac nic nie muszę. Ale zaczynam lekko puchnąć w nocy, bo dzisiaj się obudziłam od ucisku obrączki, musiałąm w srodku nocy zdjąć. Z Młodą to dopiero w szpitalu przy porodzie zdjęłam

A ja jestem cała jak balonik:) stopy mi się już w japonki nie mieszczą,ale czuje się o dziwo jakoś lepiej. Oby do wtorku i oby powiedział, ze nic się nie skrocilo:)) ja tabletki brałam prawie 7 lat potem miałam rok przerwy bo chciałam się oczyścić z tego syfu zanim zaczniemy starania o dzidzie. I juz do tego nie wroce. Już wole mało skuteczny sex przerywany. Teraz jak już nie możemy nic uprawiać to jakoś bardziej się chce:p

kas88- ponoć niektórym dopiero przed samym porodem opada, więc nic się nie martw :)

Paulettah- jak tam bliźniaki? :) i jak Ty się czujesz? kiedy do domu?

My nie stosujemy żadnej antykoncepcji chyba że wstrzemięźliwość, hahahaha a tak poważnie staramy się uważać, młody był planowany, teraz Tośka też, mniej więcej wiem kiedy mam dni płodne bo mam wyregulowane cykle :-) więc wiadomo kiedy możemy coś podziałać a kiedy nie :)
Na tabsach kiedyś jechałam ale podziękowałam jak w ciągu jednego miesiąca milam dwie miesiączki :( teraz tylko zostaje zaufanie do partnera
Niestety hormonów nie mogę brać bo w pierwszej ciąży na koniec wyskoczyła mi cholestaza :(
Myślałam też o spirali czy wkakdce ale mój się nie zgadza więc na ten temat teraz jest cisza

reklama
Cześć wszystkim:) ale sie nie wyspalam, strasznie bola mnie biodra jak leżę na boku jednym i drugim :/ macie takie bóle? Wiecie od czego to?

Do góry