reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Trzeba znalezc cos skutecznego :-D Siostra mnie namawia do spirali ona juz ma 2 czy 3 raz bo jedna jest na 5 lat ale można wyjac ja wczesniej ale tez niekyorzy mowia ze moze później cos z następnym dzieckiem cos nie tak tabletki odpadają nie wierze zadnym tabletkom :-D trzeba cos wyszukac :-)

reklama
ja po 3 i pił roku z wkładka (miała być na 5 lat ale zachciało się wcześniej wyjąć ) zaszłam w ciaze w 2 cyklu ... bo w pierwszym ominelismy płodne dni żeby nie było za szybko :)

Ja bym chciala jeszcze jedno dziecko ale nie zaraz tak mysle ze 3-4 lata roznicy bedzie najlepiej a tak zaraz drugie to bym chyba zwariowala

niuniolek zawsze u nas było "do konca" i nigdy nie było problemu ... z tym ze zrobił mi się polip. .. nie wiem czy sam z siebie czy przez wkładka ale dowiedziałam się o nim jak poszłam z plamieniami i chęcią pozbycia się jej ... także miałam ja wyjmowana pod znieczuleniem i z polip razem :( dlatego chyba więcej nie chce :( myślę nad czymś innym :)

niuniolek zawsze u nas było "do konca" i nigdy nie było problemu ... z tym ze zrobił mi się polip. .. nie wiem czy sam z siebie czy przez wkładka ale dowiedziałam się o nim jak poszłam z plamieniami i chęcią pozbycia się jej ... także miałam ja wyjmowana pod znieczuleniem i z polip razem :( dlatego chyba więcej nie chce :( myślę nad czymś innym :)

Ale skoro skuteczna hm.. bede musiala poradzic sie mojej ginekolog bo to potem strach zeby nie wpasc zaraz po porodzie a slyszalas o czyms innym tak skutecznym ?

reklama
slyszalam jeszcze o implantcie podskórnym ... tylko musze doczytać czy w razie jakichś wątpliwości można go szybko wyjąć ..

Do góry