reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja tez nie wiem jak to zrobię. Ja jestem z tych szczupłych bo przed ważyłam 46kg a przytyłam juz 17kg [emoji33] a wcale tak nie wpierdzielam nawet bym powiedziała ze mniejszy apetyt mam.

Niuniolek - to na kiedy ty masz termin ze juz w 35 tygodniu jesteś?

Moja mała ważyła 2200 w 32 tygodniu ;)
Ja to się też właśnie zrobiłam jak słoń wszystko mam grube nogi ręce twarz nawet mam nadzieje ze tylko woda mi się odkłada i to zejdzie bo to jest aż niemożliwe bo przytyłam 9 kg to nie dużo a jem normalnie bez słodyczy i fest foodu... A gruba się zrobiłam jak dwie mnie sprzed ciąży a i startowałam z wagi prawidłowej...

Kas88 ja 50 przed ciaza. W ciazy ok.9 kg do przodu i sie troche balam ze skoro ja tak malo przybieram to i dziecku za malo dostarczam jedzenia, ale okazuje sie ze nie, ze przybiera ladnie. tylko lekarz do mojej tesciowej (bo chodzi do tego samego ginekologa) ze ja pewnie nic nie jem ;p

Ej nie zalamujcie mnie mój 2400 a głowę ma sporą, jeszcze 6 tyg! lekarz mnie uprzedził, że jak będzie 4 kg to tniemy.

Przy porodzie sn mąż będzie, nie podoba mu się ten pomysł, ale mnie to g**no obchodzi. Jeśli będzie miał traumę to jego sprawą, Mi też na pewno zostanie skaza na psychice. Nie będę się z nim cackac to też jego syn :D:D:D

Simka ja bym się trochę bała tak bez niczego iść do porodu do szpitala po 1 CC i tam dopiero niech decydują... cały czas mam w głowie moją sąsiadkę po 1 CC męczyła się SN i prawie jej pękła macica tzn blizna i skończyło się CC...

Kas spory maluch ;) mój drugi synek w 30t4d już 2 kg ważył ale ja od początku czułam że będzie większy niż Oliwier.

Niuniolek witaj :) ja z OM termin na 9.1 ale mam drugie CC jeszcze nieustalone co do daty dokładnej.

Nerwosraczka przed jutrzejszą wizytą, spać nie mogę :/

reklama
Do góry