reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Masakra chodze jak kaczucha a praktycznie dziś nigdzie nie chodzilam i bole jak w miesiaczke mam . Czyli bole pachwinowe to takie przygotowanie do porodu ?

Całe krocze to rozciąganie sie przed porodem i rozszerzanie miednicy - ja robie pomiary i jestem szersza w biodrach i to nie tłuszcz :)

Cesarka czy nie macica nie wie i sie i tak przygotowuje

dokładnie Emenems też to czuje ciągle, dziś to mam takie skurcze że huhu, a krocze to tak mnie boli jakby ktoś mi kopa dał, i już pod wieczór to tak mi ciąży ten brzuch że masakra a tu jeszcze 4tygodnie trzeba wytrzymac no jak?

Ja po usg i troche rozczarowana jestem bo ani szyjki mi nie sprawdziła, nie wiem ile mierzy a widać tylko cipke:/ No ale najważniejsze ze zdrowa i wszystko. Wazy 2338g wiec chyba spora jest.
Co do krocza to mnie nic nie boli w tym rejonie.

Niuniolek jak nie wiem czy to dobrze jak tak boli.. ja sama mam skurcze i tez sie troche denerwuje, ale poki co nie sa bolesne wiec sie nie martwie. Lekarz kazal sie zglosic jakby byly bolesne lub czulabym ciagniecie w pachwinach. Tylko ze ja tez jestem z tych ze skrocona szyjka i pessarem wiec moze po prostu mam bardziej na siebie uwazac niz jak ciaza przebiega bez zadnych komplikacji :)

reklama
Do góry