reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niuniolek jak nie wiem czy to dobrze jak tak boli.. ja sama mam skurcze i tez sie troche denerwuje, ale poki co nie sa bolesne wiec sie nie martwie. Lekarz kazal sie zglosic jakby byly bolesne lub czulabym ciagniecie w pachwinach. Tylko ze ja tez jestem z tych ze skrocona szyjka i pessarem wiec moze po prostu mam bardziej na siebie uwazac niz jak ciaza przebiega bez zadnych komplikacji :)

No lekarz mi moja mowila ze szyjka jest w porządku i ze te bole sa spowodowane ułożeniem dziecka i ze brzuszek juz poowoli opada i to dlatego a dzis mnie okrutnie boli i brzuch i pachwiny :-(

reklama
Emenems nie przesadzaj wygladasz bardzo ladnie dalej laska z Ciebie tylko torszke Ci brzuszek urósł :p
mój terazzrobił się mega dziwny i momentami rozlazły bo leży pośladkowo i jak zacznie wyginanie to to śmiesznie wygląda :D

Naturalny też oglądałam, na szkole rodzenia nam puszczali, taki hardcor niemiecki z lat 80/90 :p
Na usg chodze sama (na jedym - połówkowym był ze mną, co się o płci dowiedzieliśmy), przy porodzie on nie chce być, a ja bym chciała by był, ale na parte go wyproszę- wtedy niech spada i trumy nie ma. Zresztą niw wiadomo, bo moze druga cesarka będzie, się okaże jak zacznę rodzić

futurystka- no ja skierowania, wskazania nie mam na drugą cesarkę, więc idę do szpitala jak się zacznie i tam zdecydują- ocenią wielkosć dziecka, grubość blizny itp. Zdam się na lekarzy, bo jak chciałam rodzić naturalnie, tak teraz się właśnie boję pęknięcia macicy, rozejścia blizny czy czegokolwiek. Więc mi wszystko jedno czy sn czy cc, byle bezpiecznie dla mnie i dla dziecka. A często mnie w bliźnie ciągnie, więc nie zapowiada się różowo, szczególnie że moja cesarka to był ekspres, więc mogli się wtedy nie przyłożyć

kas- no spora :)

Paulina- hahaha faceci to są dobrzy :p

reklama
Do góry