reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka u mnie w rodzinie też jedno dziecko z cc a następne urodzone SN i wszystko było w porządku. Myślę że trzeba zaufać lekarzom, wiedzą co robią.
Zrobiłam dobie dzisiaj dzień lenistwa nie zawiozlam Marysi do przedszkola i oglądamy bajki w łóżku:) ale miło:)

Dziewczyny dużo macie ciuszków w rozmiarze 56? Bo ja mało jak naliczyłam to 5 pajacy, 10 body i 5 x spodnie. I tak sie zastanawiam czy mi starczy to..

betina- ja też mam dziś leniwy dzień, ale już musze ruszyć tyłek, bo na zakupy musze iść, a potem maja mi nową pralke przywieźć i zamontować i jeszcze do mamy po firanki chciałam skoczyć :)

kas- myśle, że starczy, bo nie wiadomo jaka się dzidzia duża urodzi, a jak masz nakupować pełno ciuszków 56 i okaże się, że za małe? Ja też mam mniej więcej tyle właśnie tych malutkich 56, najwyżej pójdzie m i dokupi jakby dzidzia miała być malusia :)

Simka ja ci mowilam moja kolezanka 3 po cc urodziła pierwsze 2 lata po cc i resztek co dwa lata :) cc to był jej drugi porod

Jaka świetna aplikacja! Nie wyliczalam wg takich urządzeń, ale teraz sobie sciagne hihi na sam koniec:))

No aplikacja jest super ;-) jeszcze z happy jest dobra bo można jej uzywac po porodzie koleżanki uzywaja i mowia ze jest bardzo pomocna :-)
A co do ciuszkow to ja mam sporo na 56 mam podzielone w sumie w jednej szawce od 0-3 m :-) poukladane osobno na dlugi i krodki rekaw body pajacyki spodenki :-p druga szawka jest od 3 do 6 m i schowane w kartonach od 6 do 12 m :-D Cała ciaze praktycznie bylam w domu to nudzilo mi sie :p

Ja jeszcze tego nie ogarnęłam. Ale zamierzam porozmawiać ze znajomymi lekarzami i na tej podstawie będę podejmować decyzje.
Chcę rzetelnej i prawdziwej informacji. A nie tego szumu internetowego, gdzie każdy uważa że jego zdanie jest jedynym słusznym.

reklama
Do góry