reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No moj partner mowil zebym nie ogladala ale tak z ciekawosci zobaczylam tylko nie chce przy porodzie zeby partner na to patrzyl podobno uraz łapią

Zalezy gdzie bedzie i jak personel bedzie go traktował - my zawsze razem na kazda wizyte zabieg itp ( jestem po in vitro) wiec na porodówce tez bedzie i nie miedzy nogami tylko przy mnie

Zalezy gdzie bedzie i jak personel bedzie go traktował - my zawsze razem na kazda wizyte zabieg itp ( jestem po in vitro) wiec na porodówce tez bedzie i nie miedzy nogami tylko przy mnie

Na usg chodzimy na kazde razem ale chodzi o porod ze podobno jak facet patrzy jak dziecko sie rodzi pozniej ma uraz tak slyszlalam wiec odrazu mu zapowiedzialam ze ma stac kolo mnie :-D

A pozatym moj maz to juz na usg rozpoznaje wszystko lepiej niz ja hahah
Ja lekarz robił dopochwowe na jajeczkowanie to pierwszy liczył pecherzyki :D
Był na punkcji jajnikow był na transferze wiec czemu nie miałoby go byc przy porodzie :)

A pozatym moj maz to juz na usg rozpoznaje wszystko lepiej niz ja hahah
Ja lekarz robił dopochwowe na jajeczkowanie to pierwszy liczył pecherzyki :D
Był na punkcji jajnikow był na transferze wiec czemu nie miałoby go byc przy porodzie :)

Moj tez juz lepiej sie zna odemnie na tym ;-) ostatnio mialam ostatnie usg to sie prawie poplakal bo zobaczył ze maly ma male oczka po nim bo nam sie na chwile pokazal :-)

ja oglądałam dużo porodów naturalny w tv zawsze ryczę jak bóbr jak już wyciągną dziecko jak zobaczyłam swoje to też ryczała mnie bardzo wzrusza taki widok, a jeśli chodzi o cc to oglądałam teraz na szkole rodzenia i byłam w szoku nie wiedziałam że tak to wygląda i wolałabym nie wiedzieć no ale cóż...
mój mąż też strasznie chciałby być przy porodzie ale przy cc nie ma szans, codziennie mi przypomina że on sam by z chęcią ponosił i urodził naturalnie nasze dzieci...
simka wiesz tak się zastanawiałam długo nad sn żeby spróbować może warto i na początku ciąży chodziłam do położnej, lekarza jednego drugiego do dupli, fizjoterapeuty itp żeby się na to przygotować no ale lekarz stanowczo wybił mi to z głowy bo ja mam sporo problemów medycznych no ale jakby nie to to też bym się chyba bała zaryzykować bo dużo ryzyko jednak, koleżance wypadła macica np :/

ja oglądałam dużo porodów naturalny w tv zawsze ryczę jak bóbr jak już wyciągną dziecko jak zobaczyłam swoje to też ryczała mnie bardzo wzrusza taki widok, a jeśli chodzi o cc to oglądałam teraz na szkole rodzenia i byłam w szoku nie wiedziałam że tak to wygląda i wolałabym nie wiedzieć no ale cóż...
mój mąż też strasznie chciałby być przy porodzie ale przy cc nie ma szans, codziennie mi przypomina że on sam by z chęcią ponosił i urodził naturalnie nasze dzieci...
simka wiesz tak się zastanawiałam długo nad sn żeby spróbować może warto i na początku ciąży chodziłam do położnej, lekarza jednego drugiego do dupli, fizjoterapeuty itp żeby się na to przygotować no ale lekarz stanowczo wybił mi to z głowy bo ja mam sporo problemów medycznych no ale jakby nie to to też bym się chyba bała zaryzykować bo dużo ryzyko jednak, koleżance wypadła macica np :/

Co do wzruszeń przy porodach tez jak oglądam cos o porodach o malych dzieciach to az mnie sciska i palcze jak bobr a moj partner razem ze mna :-) strasznie nie mozemy sie doczekać porodu i sie smiejemy ze bedziemy zamist sie cieszyc to plakac jak dzieci

reklama
Do góry