reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Futurystka ale to bie plan porodu tylko takie oswiadczebia szpitalne ankieta anastezjologiczna zgoda na cc i wlasbie te zgody na krocze i lewatywe :)

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

reklama
Paulina- iekae czy zaśniesz dzisiaj. Ja bym chyba z nerwów i oczekiwania nie mogła

niuniolek- witaj

futurystka- nie brzmi to zachęcająco. Że wycinają starą bliznę to się niedawno dowiedziałam i jakoś mnie to nie zachęca do drugiej cesarki.

Kalogr- ja nie oglądam, wolę nie wiedzieć :p Uśpili, Młodą wycięgnęli, blizna została- starczy mi :)

betiboop- ja wczoraj ruszyłam z praniem

Ja ogladalam tylko naturalne porody to wcale nie takie straszne z tego co mowia ludzie ze to okropnie wyglada a cc chyba bym sie nie odwazyla oglądać :p

Ja tez oglądałam naturalny i nie Mam żadnej traumy:) jest ok nawet mnie to uspokoilo:))

I to pranie ciuszkow też działa na mnie kojąco..

reklama
witaj Joasiu!
Nie wiem nic na temat choroby twojego synka wiec nic nie mogę ci doradzić co do jego diety. Zapraszam cie jednak na forum rodzicow 2 i 3 latkow, bo zapewne mamy podobne doswiadczenia z dziecmi :D .
Mój mały ma 3 latka i straszny z niego "żywioł". Ani chwilki nie usiedzi na miejscu :D .
Jeśli chcesz się podzielic swoimi doświadczeniami to zapraszam. Miło będzie pogadać.
Pozdrawiam cieplutko
mela

Niee ale bardzo mi sie spodobalo :-)

Do góry