reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
niuniolek- witaj :) ja czuje sie dobrze i też nie moge sie doczekać :) termin cc mam miedzy 28 grudnia a 4 stycznia :)

paulettah- jeny ja bym chyba nie umiała zasnąć :) sama nie umiem się doczekać, aż napiszesz , że już masz ze sobą nasze bliźniaki :D a ja kurde jeszcze przynajmniej miesiąc :(

futurystka- oglądałam właśnie jak robi się cc ;/ blee hahah :D ale niestety jak trzeba to trzeba :)

A to lekarze wam juz powiedzieli ze bedzie cc ? Dzidzius nie jest główka w dol ?

Paulettah ja miałam lewatywe dzień po porodzie, bo to ważne ze jak zaczynasz jeść to mogą jelita ruszyć, powinny. No i żeby nic nie pękło to wtedy te atrakcje ;)

Ty się najedz na zapas bo długo nic dobrego nie zjesz ;p

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Paulettah A po co przy cc musi być krocze ogolone, uswisdomcie mnie bo wstyd nie wiedziec:confused: u mnie w głowie non stop poród. To już tak blisko!! Wzięłam się za pranie ciuszkow, bo jeśli położy mnie do tego szpitala to nie będę miała kiedy:(

niuniolek- w moim przypadku z dzieckiem wszystko jest okej :) ale mam skierowanie od okulisty, bo mogłaby mi sie odwarstwić siatkówka, a to nieodwracalna zmiana (utrata wzroku), więc nie podejmujemy takiego ryzyka. A inne dziewczyny, też maja powody medyczne

niuniolek- w moim przypadku z dzieckiem wszystko jest okej :) ale mam skierowanie od okulisty, bo mogłaby mi sie odwarstwić siatkówka, a to nieodwracalna zmiana (utrata wzroku), więc nie podejmujemy takiego ryzyka. A inne dziewczyny, też maja powody medyczne

No rozumiem ... ja akurat nie bylam u okulisty dentysty czy innych lekarzy bo moj ginekolog nigdzie mnie nie skierwowal prowadze ciaze prywatnie i przed wczoraj mialam ostatnie usg i ostatnia wizyte dostalam juz skierowanie do szpitala i skierowanie na badania do szpitala i to tyle...

Paulettah ja też miałam plan porodu ze sobą o kroczu pisałam że we własnym zakresie ale położna i tak sprawdzała czy jestem ogolona,
Betiboop cięcie wykonuje się praktycznie na wzgórku łonowym bardzo nisko a jest wiele kobiet które są nadmiernie owłosione np nad pępkiem na tzw "sznureczku seksu" i dlatego pytają o ogolenie przy cc, dla mnie np golenie się jest na porządku dziennym przez całą moją egzystencję ale będąc w szpitalu wiele dźungli widziałam :D

Niuniolek synek czy córeczka? Jaka waga dzidzi na ost usg?

SYNEK ♡♥ waga to 2300 bardzo sie balam ze bedzie cos nie tak , poniewaz wczesniej jak bylam na izbie przyjec z bolami paniki narobili ze moj maly ma za maly brzuszek ze powinien byc wiekszy a na koniec mi powiedziala babka ze ona sie na anatomii czlowieka nie zna i na usg zbytnio tez nie ale napewno cos jest nie tak ... moja ginekolog byla na urlopie pozniej terminow nie bylo czulam sie jak w jakims horrorze ale na szczęście wszystko dobrze wyszło maly jest zdrowy i pokazal nam buzke i okazalo sie ze ma malutkie oczka po tacie :-D

reklama
Tak tak ale to dopiero jak wyjde zw szpitala wczesniej nie dostanie opieki bo to szpital wystawia.
Beti zeby wiedzieli jak ladbie naciac i szyc w sumie sam ten tzw wzgorek lonowy do kosci trzeba ogolic :)

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Do góry