reklama
niuniolek
Fanka BB :)
niuniolek- witaj ja czuje sie dobrze i też nie moge sie doczekać termin cc mam miedzy 28 grudnia a 4 stycznia
paulettah- jeny ja bym chyba nie umiała zasnąć sama nie umiem się doczekać, aż napiszesz , że już masz ze sobą nasze bliźniaki a ja kurde jeszcze przynajmniej miesiąc
futurystka- oglądałam właśnie jak robi się cc ;/ blee hahah ale niestety jak trzeba to trzeba
A to lekarze wam juz powiedzieli ze bedzie cc ? Dzidzius nie jest główka w dol ?
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Paulettah ja miałam lewatywe dzień po porodzie, bo to ważne ze jak zaczynasz jeść to mogą jelita ruszyć, powinny. No i żeby nic nie pękło to wtedy te atrakcje
Ty się najedz na zapas bo długo nic dobrego nie zjesz ;p
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Ty się najedz na zapas bo długo nic dobrego nie zjesz ;p
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
betiboop
Paulettah A po co przy cc musi być krocze ogolone, uswisdomcie mnie bo wstyd nie wiedziec u mnie w głowie non stop poród. To już tak blisko!! Wzięłam się za pranie ciuszkow, bo jeśli położy mnie do tego szpitala to nie będę miała kiedy
Kalogr
niuniolek- w moim przypadku z dzieckiem wszystko jest okej ale mam skierowanie od okulisty, bo mogłaby mi sie odwarstwić siatkówka, a to nieodwracalna zmiana (utrata wzroku), więc nie podejmujemy takiego ryzyka. A inne dziewczyny, też maja powody medyczne
niuniolek
niuniolek- w moim przypadku z dzieckiem wszystko jest okej ale mam skierowanie od okulisty, bo mogłaby mi sie odwarstwić siatkówka, a to nieodwracalna zmiana (utrata wzroku), więc nie podejmujemy takiego ryzyka. A inne dziewczyny, też maja powody medyczne
No rozumiem ... ja akurat nie bylam u okulisty dentysty czy innych lekarzy bo moj ginekolog nigdzie mnie nie skierwowal prowadze ciaze prywatnie i przed wczoraj mialam ostatnie usg i ostatnia wizyte dostalam juz skierowanie do szpitala i skierowanie na badania do szpitala i to tyle...
futurystka
Paulettah ja też miałam plan porodu ze sobą o kroczu pisałam że we własnym zakresie ale położna i tak sprawdzała czy jestem ogolona,
Betiboop cięcie wykonuje się praktycznie na wzgórku łonowym bardzo nisko a jest wiele kobiet które są nadmiernie owłosione np nad pępkiem na tzw "sznureczku seksu" i dlatego pytają o ogolenie przy cc, dla mnie np golenie się jest na porządku dziennym przez całą moją egzystencję ale będąc w szpitalu wiele dźungli widziałam
Betiboop cięcie wykonuje się praktycznie na wzgórku łonowym bardzo nisko a jest wiele kobiet które są nadmiernie owłosione np nad pępkiem na tzw "sznureczku seksu" i dlatego pytają o ogolenie przy cc, dla mnie np golenie się jest na porządku dziennym przez całą moją egzystencję ale będąc w szpitalu wiele dźungli widziałam
niuniolek
Niuniolek synek czy córeczka? Jaka waga dzidzi na ost usg?
SYNEK ♡♥ waga to 2300 bardzo sie balam ze bedzie cos nie tak , poniewaz wczesniej jak bylam na izbie przyjec z bolami paniki narobili ze moj maly ma za maly brzuszek ze powinien byc wiekszy a na koniec mi powiedziala babka ze ona sie na anatomii czlowieka nie zna i na usg zbytnio tez nie ale napewno cos jest nie tak ... moja ginekolog byla na urlopie pozniej terminow nie bylo czulam sie jak w jakims horrorze ale na szczęście wszystko dobrze wyszło maly jest zdrowy i pokazal nam buzke i okazalo sie ze ma malutkie oczka po tacie
reklama
Tak tak ale to dopiero jak wyjde zw szpitala wczesniej nie dostanie opieki bo to szpital wystawia.
Beti zeby wiedzieli jak ladbie naciac i szyc w sumie sam ten tzw wzgorek lonowy do kosci trzeba ogolic
Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Beti zeby wiedzieli jak ladbie naciac i szyc w sumie sam ten tzw wzgorek lonowy do kosci trzeba ogolic
Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka