reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

no tak ale jeszcze doliczmy czas nim sie auto nagrzeje :) to zależy jakie kto ma :D

paulettah- troche ci zazdroszcze, też bym już chciała mieć to z głowy :)

ej dziewczyny a jak mam miec cc to mam mieć ze sobą w szpitalu skierowanie od okulisty czy wystarczy zapis od ginekologa?

reklama
Hej mamy jestem nowa :) Nosze synka ktory ma przyjsc na swiat 6 Stycznia juz nie mozemy sie doczekac :) a jak wy sie czujecie przy końcu ?

No wlasnie ja sie o dziwo bie boje samej cesarki czy cos tylko nie wiem jak z piciem jak np z ta lewatywa itd to taka nowość dla mnie :D ej w ogole bie wiedzialam ze przy drugim cc stara blizna jest wycinana :D sie zdziwilam dzisiaj

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie ja sie o dziwo bie boje samej cesarki czy cos tylko nie wiem jak z piciem jak np z ta lewatywa itd to taka nowość dla mnie :D ej w ogole bie wiedzialam ze przy drugim cc stara blizna jest wycinana :D sie zdziwilam dzisiaj

Ja lewatywy nie miałam s ci powiem ze dobra by była bo największy koszmar przeżyłam 10 dni po jak nie mogłam sie wypróżnić i płakałam na kiblu - dosłownie ....

No mnie pytali to napisalam na tym oswiadczeniu ze chce a golenie krocza we wlasnym zakresie to bedzie misja zeby to dobrze zrobic hehe

nom najpierw tną i wycinają wszystkie zrosty, potem wyciągają maluszka, a na koniec zajmują się wyciąganiem łożyska, obkurczaniem macicy i wreszcie zszywaniem 9 powłok skóry to tak w skrócie ;)
a to personel powinien Cię poinformować, że np dieta lekka dziś choć pewnie Ci przynoszą jakieś lekkostrawne rzeczy bo do cc nie robią lewatywy mi nie robili, z rana Cię poinformuje pielęgniarka żebyś nic nie jadła ewentualnie picie wody, będzie dobrze ;)

reklama
niuniolek- witaj :) ja czuje sie dobrze i też nie moge sie doczekać :) termin cc mam miedzy 28 grudnia a 4 stycznia :)

paulettah- jeny ja bym chyba nie umiała zasnąć :) sama nie umiem się doczekać, aż napiszesz , że już masz ze sobą nasze bliźniaki :D a ja kurde jeszcze przynajmniej miesiąc :(

futurystka- oglądałam właśnie jak robi się cc ;/ blee hahah :D ale niestety jak trzeba to trzeba :)

Do góry