reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

no tak ale jeszcze doliczmy czas nim sie auto nagrzeje :) to zależy jakie kto ma :D

paulettah- troche ci zazdroszcze, też bym już chciała mieć to z głowy :)

ej dziewczyny a jak mam miec cc to mam mieć ze sobą w szpitalu skierowanie od okulisty czy wystarczy zapis od ginekologa?

reklama
Hej mamy jestem nowa :) Nosze synka ktory ma przyjsc na swiat 6 Stycznia juz nie mozemy sie doczekac :) a jak wy sie czujecie przy końcu ?

No wlasnie ja sie o dziwo bie boje samej cesarki czy cos tylko nie wiem jak z piciem jak np z ta lewatywa itd to taka nowość dla mnie :D ej w ogole bie wiedzialam ze przy drugim cc stara blizna jest wycinana :D sie zdziwilam dzisiaj

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie ja sie o dziwo bie boje samej cesarki czy cos tylko nie wiem jak z piciem jak np z ta lewatywa itd to taka nowość dla mnie :D ej w ogole bie wiedzialam ze przy drugim cc stara blizna jest wycinana :D sie zdziwilam dzisiaj

Ja lewatywy nie miałam s ci powiem ze dobra by była bo największy koszmar przeżyłam 10 dni po jak nie mogłam sie wypróżnić i płakałam na kiblu - dosłownie ....

No mnie pytali to napisalam na tym oswiadczeniu ze chce a golenie krocza we wlasnym zakresie to bedzie misja zeby to dobrze zrobic hehe

nom najpierw tną i wycinają wszystkie zrosty, potem wyciągają maluszka, a na koniec zajmują się wyciąganiem łożyska, obkurczaniem macicy i wreszcie zszywaniem 9 powłok skóry to tak w skrócie ;)
a to personel powinien Cię poinformować, że np dieta lekka dziś choć pewnie Ci przynoszą jakieś lekkostrawne rzeczy bo do cc nie robią lewatywy mi nie robili, z rana Cię poinformuje pielęgniarka żebyś nic nie jadła ewentualnie picie wody, będzie dobrze ;)

reklama
niuniolek- witaj :) ja czuje sie dobrze i też nie moge sie doczekać :) termin cc mam miedzy 28 grudnia a 4 stycznia :)

paulettah- jeny ja bym chyba nie umiała zasnąć :) sama nie umiem się doczekać, aż napiszesz , że już masz ze sobą nasze bliźniaki :D a ja kurde jeszcze przynajmniej miesiąc :(

futurystka- oglądałam właśnie jak robi się cc ;/ blee hahah :D ale niestety jak trzeba to trzeba :)

Do góry