reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems u mnie to samo. Już przestałam liczyć ile razy wstaje do kibelka. Nie mogę spać, no i zebra i plecy bolą. Hubert kopie jak mały koń:))

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze, nie wiem moze pisalyscie juz wczesniej ale nie pamietam ;p w co ubieracie maluchy na wyjscie ze szpitala? w sensie co pod kombinezon? ja mam zimowy kombinezon ale ma takie slabe wypełnienie wiec kupilam jeszcze pod to tez kombinezon z polaru juz gruby a pod to co? normalnie zwykly pajac? wiadomo jeszcze gruba czapa, kocyk itd. tylko zastanawia mnie czy bedzie ok jak ten polarkowy kombinzeon i pozniej ten zimowy i bedzie ok?

Ilo a bedziesz wracała autem? Mi sie wydaje ze jezeli dwa kombinezony juz to body z krótkim pod. Zeby to dziecko sie nie ugotowalo. Ja zakładam body z krótkim, pajacyk i kombinezon s do nosidełka mam taki polarek kocyk.

Kas88 tak autem, wiec wlasciwie tylko aby do samochodu przejsc... i tak sie boje zeby mu nie bylo zimno. W ogole to ja nie wiem czy bede wiedziala jak to dziecko ubrac zeby nie bylo mu ani za zimno ani za goraco.. do wyjscia malucha ubiera polozna? i ciekawe czy wszedzie tak jest?

Ja też mam dylemat co z ubiorem na wyjście. Bo będę wracać wózkiem prawdopodobnie (mam 2 minuty pieszo do szpitala, nie opłaca się w auto pakowac ;) ). I mam dość cienki kombinezon. Prawdopodobnie bedzie w wózku śpiworek, ale co pod kombinezon? Body, spodnie i skarpetki wystarczą czy nie bardzo? Kurczę z majowym dzieckiem było łatwiej

reklama
Ja nie słyszałam o tym zeby położna ubierała na wyjście, moze wskazówki dać. Ja tez nie mam jakiegoś mega grubego. Przygotowałam cos takiego.
ImageUploadedByForum BabyBoom1448537654.267719.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1448537746.240932.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448537654.267719.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448537654.267719.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 46
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1448537746.240932.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448537746.240932.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 47
Do góry