reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Betiboop ja tez sie obwinialam i dalej troche obwiniam ze tak szybko urodzilam bo moglam sie tyle nie denerwowac i nie dzwigac..

Mysiaka prosze cie ... Na prawde ja latam cała ciąże i cwicze na siłowni... To nie teoja wina ale nam to uczucie bo jsk sie sie dowiedziałam ze mała moze miec cos z nerka to czułam sie mega winna bo znikąd sie nie wziela nie ? Czy musiała ode mnie cos miec genetycznego itp... Ciagle myślenie co zrobiłam zle, moze w pierwszym trymestrze białko z aspartamem jej zaszkodziło ktore piłam a nie widziedzialsm czym słodzone - Kumaszz??
Dlatego rozumiem cie ale nie mozna tak ..

reklama
Cyckowy temat widzę od rana :) Mi sporo urosły, ale po poprzedniej ciąży miałam lekkie flaki :p Biustonosz do karmienia kupię z tydzień po porodzie taki porządny, na początek mam dwa brzydkie, miękkie staniki :p
Ja mam 75 D chyba. Chociaż teraz to w sumie nie wiem :p

Ja to dla cycków chyba bym nie chciała cierpieć, więc w życiu sobie nie zrobię :) Zresztą ja nawet u kosmetyczki nigdy nie byłam, a gdzie tu operacje plastyczne :)

betiboop- mniam, pierniczki, ja będę robić jak męża namówię by mi ciasto zagniótł :p

W sensie ciekawi go co ciaza po sobie zostawia np szersze biodra ??

Ja wróciłam do normy :-) wciskam się we wszystkie spodnie przed ciąży z olinem terez też nie powinno być problemu :-)

Cycki :-) hahah ja przed ciążą milam małe ć duże b przy karmieniu na początku było d i się unormowało i pozostało c :-)
A możecie na samym pocZątku zapomnieć o spaniu na brzuchu bo znowu cycki będą przeszkadzać :( i już z tego powodu wyje...
Ja jakoś nie mam potrzeby na dzień dzisiejszy robienia sobie cycow, mam tylko nadzieję że po tej ciąży i kp Noe zostaną flaki :-)

Ja juz rano pobrania zaliczyłam a wieczorem usg [emoji7] odliczam godziny [emoji12] od tygodnia tak super mi sie spi w ogóle nie budzę sie w nocy, tylko przekręcić sie cieżko boli wszystko sie zaliczam 3 trymestr do najlepszych :)

A ja to slabo spie, ze 3 razy w nocy toaleta, plecy mnie bola, zebra tez, ciezko mi sie oddycha i brzuch rosnie doslownie z dnia na dzien

reklama
Do góry