reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Betiboop ja tez sie obwinialam i dalej troche obwiniam ze tak szybko urodzilam bo moglam sie tyle nie denerwowac i nie dzwigac..

Mysiaka prosze cie ... Na prawde ja latam cała ciąże i cwicze na siłowni... To nie teoja wina ale nam to uczucie bo jsk sie sie dowiedziałam ze mała moze miec cos z nerka to czułam sie mega winna bo znikąd sie nie wziela nie ? Czy musiała ode mnie cos miec genetycznego itp... Ciagle myślenie co zrobiłam zle, moze w pierwszym trymestrze białko z aspartamem jej zaszkodziło ktore piłam a nie widziedzialsm czym słodzone - Kumaszz??
Dlatego rozumiem cie ale nie mozna tak ..

reklama
Cyckowy temat widzę od rana :) Mi sporo urosły, ale po poprzedniej ciąży miałam lekkie flaki :p Biustonosz do karmienia kupię z tydzień po porodzie taki porządny, na początek mam dwa brzydkie, miękkie staniki :p
Ja mam 75 D chyba. Chociaż teraz to w sumie nie wiem :p

Ja to dla cycków chyba bym nie chciała cierpieć, więc w życiu sobie nie zrobię :) Zresztą ja nawet u kosmetyczki nigdy nie byłam, a gdzie tu operacje plastyczne :)

betiboop- mniam, pierniczki, ja będę robić jak męża namówię by mi ciasto zagniótł :p

W sensie ciekawi go co ciaza po sobie zostawia np szersze biodra ??

Ja wróciłam do normy :-) wciskam się we wszystkie spodnie przed ciąży z olinem terez też nie powinno być problemu :-)

Cycki :-) hahah ja przed ciążą milam małe ć duże b przy karmieniu na początku było d i się unormowało i pozostało c :-)
A możecie na samym pocZątku zapomnieć o spaniu na brzuchu bo znowu cycki będą przeszkadzać :( i już z tego powodu wyje...
Ja jakoś nie mam potrzeby na dzień dzisiejszy robienia sobie cycow, mam tylko nadzieję że po tej ciąży i kp Noe zostaną flaki :-)

Ja juz rano pobrania zaliczyłam a wieczorem usg [emoji7] odliczam godziny [emoji12] od tygodnia tak super mi sie spi w ogóle nie budzę sie w nocy, tylko przekręcić sie cieżko boli wszystko sie zaliczam 3 trymestr do najlepszych :)

A ja to slabo spie, ze 3 razy w nocy toaleta, plecy mnie bola, zebra tez, ciezko mi sie oddycha i brzuch rosnie doslownie z dnia na dzien

reklama
Do góry