reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No ja po porodzie też muszę jakieś masaże machnąć i z fryzurą coś też ciekawego.

Figurę mam nadzieję ogarnąć ćwiczeniami i dietą. A cycki... zobaczymy co z nich zodtanie po karmieniu. Noni chciałabym jeszcze jedno dziecko, więc zobaczymy jak będzie. :-)

reklama
Ja tak samo Juti wiec bede korzystac z dobrej bielizny a po drugiej sie ogarnie :)

Marcin dzis glosno rozkminiał w samochodzie czy i jak szybko uda sie wrocic do figury... Ehhh :)

Mój mąż wcale nie komentuje mojej figury, może dlatego ze sam jest gruby:)) raz tylko powiedział zebym nie narzekala, bo nie jest źle. To chyba był komplement.
Włosy maluje regularnie, chodzę na depilacje woskiem, robię henne. Ale to wszystko dlatego, ze jestem na zwolnieniu i energia mnie rozpiera. Teraz z ta szyjka to chyba zwariuje ciągle leżąc w lozku:(

Mój mąż wcale nie komentuje mojej figury, może dlatego ze sam jest gruby:)) raz tylko powiedział zebym nie narzekala, bo nie jest źle. To chyba był komplement.
Włosy maluje regularnie, chodzę na depilacje woskiem, robię henne. Ale to wszystko dlatego, ze jestem na zwolnieniu i energia mnie rozpiera. Teraz z ta szyjka to chyba zwariuje ciągle leżąc w lozku:(

Heh ja leze od wrzesnia wiec wiesz :D nawet nog nie gole bo nie jestem w stanoe ciekawe jak sobie porodze z kroczem w piatek bo napisalam ze we wlasnym zakresie :D

Paulettah :eek: Ja teraz sobie wyrzucam, ze za mało się oszczedzalam i to moja wina, ze ta szyjka krótsza.. No ale czasu nie cofne . Uważaj tam z ta maszynka:))

Paulettah :eek: Ja teraz sobie wyrzucam, ze za mało się oszczedzalam i to moja wina, ze ta szyjka krótsza.. No ale czasu nie cofne . Uważaj tam z ta maszynka:))

Chyba to nie teoja wina tylko uroda :)

Ja mam szyje 3.7 dzis byłam u gina. Pracuje nadal i cwicze na siłowni a do tego mam łożysko przodujące i jest ok . Wiec nie obwiniaj sie

reklama
bez problemu po 2miesiącach po porodzie wchodziłam w stare jeansy także tym się w ogóle nie przejmuje, choć bardziej mnie martwi że nie wrócę szybko do biegania i ćwiczeń bo będę karmić, a już mnie nosi coś bym poćwiczyła i w ogóle a tu leżeć trzeba :no:
przez to odpoczywanie brzuch tylko rośnie i rośnie czuję się jak balonik z którego nie można spuścić powietrza

co do makijażu to też pernamentny na mnie czeka, rozstępy po poprzedniej ciąży też poprawiałam i bardzo sobie chwalę obecnie ich nie mam, ale wiem że jeszcze mogą wyskoczyć nawet przed dzień porodu, o cyckach teraz trzeba będzie myśleć na poważnie w końcu więcej dzieci mieć nie będę :crazy:

Do góry