reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A wrzuc Paulina zobaczymy co to. Ja sobie wlasnie zamowilam majtki bezszwowe z gatty bo kumpela mowila ze po cc najleiej bo nie draznia rany i ona tylko takie teraz kupuje
O dobrze wiedziec tez zobacze te majty, bo tez cc mam miec
a staniki kupowalam u tego goscia
85D STANIK DO KARMIENIA BIUSTONOSZ Z FISZBINĄ C/D (5725434797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ma rozne, wiec trzeba przejrzec sobie jego aukcje. Ja wybralam z fiszbinami bo jednak te cyce ciezkie juz sa a beda jeszcz ciezsze z pokarmem.
Nie jest to nic sexi flexi ale przyzwoita bawelna, mozna sobie wybrac kolor doregulowac i jest ok. A pozniej jak juz wiadomo bedzie dokladnie jaki rozmoar to sobie dobrac cos fajnego

emenems ja mam podobne zdanie, jesli cos mi sie noe podoba a moge poprawic to to zrobie bo to za....scie wplywa na moja psyche. Latami jako dziecko i nastolatka wygladalam jak trufel, wiec jak juz tyle wypracowalam to zrobie wszystko zeby dobrze sie czuc w swoim ciele. Cyce tez robie dlatego bo z lewej dwa razy mialam guza usuwanego i jest zdeformowana ( W do mnie mowi" kobieto z poltorej cyca"). Jak nam sie nie udalo z in vitro to poszlam i zapisalam sie na termin. Czujecie to bylo w 2014 w pazdzierniku a termin na kwiecien 2017, chore;). Ale turbo dobrze wyszlo bo akurat urodze w styczniu i bedie ponad rok na doszlifowanie detali ( zgubienie brzucha i dzwigniecie tylka) a pozniej cycowa robotka;)

200g miodu naturalnego płynnego, ja miałam jakiś malinowy i jest ok, 125g masła prawdziwego i 3 łyżeczki czubate przyprawy do piernika Kotanyi (ta jest podobno najlepsza) rozpuszczamy w garnku ale nie gotujemy. 500g mąki pszennej tortowej przesiewamy na stolnicę do tego łyżeczka sody, robimy dziurkę i wlewamy ta ciepła masę z miodu i masła. Lekko zagniatamy i dodajemy 1 jajko i 200g cukru pudru. Zagniatamy na gładko, następnie w folii spożywczej na 2 H do lodówki. Wyciągamy dzielimy na 4 części. Pruszymy mąką stolnicę i wałkujemy na jakieś pół cm albo cieńsze. Foremkami wycinasz kształty. Piekarnik na 160' i tak ok 10 min pieczenia. Tylko muszą być duże odstępy między piernikami bo rosną! Pieczemy na złoty kolor, brązowe są lekko gorzkawe:) przepis prosty i szybko się robi.

Paulettah A po jakim czasie Ci zszedł pigment? Mi już trochę z ust schodzi A robiłam rok temu. Miało się trzymać 2 lata.. hm

Tak dobrze trzymal sie 1,5 roku. Robilam w sierpbiu 2013 i bylam na maj 2015 umowiona teraz. Tylko ja mialam cale a nie te piorkowe czy jak to sie nazywa

ja to mam rozmiar 70 E, a wydaja mi sie ogromne co do mojej postury xd współczuje tym z H i G matko :D
ja tez właśnie chciałam robić permamentny, no ale ciąża, więc czekam ;/
a co do reszty operacji, to masakra, mam nadzieje, że mnie to nie czeka :D jak na razie wyglądam jakbym miała lat 18 a jak zmyje makijaż to chyba na 16 hahaha :D no ale co, nic tylko się cieszyc :D

Ja na pewno zalicze laser na dwa rozstepy chyba ze soe wsiakna jak pepek wroci na swoje miejsce fryzjera z faarba i oczyszczanie twarzy i kwasy bo mi wywalilo w ciazy :) no i od lutego basen i chcialabym z maluchaami chodzic tez :)

reklama
No ja plany mam grube jak wiem ze SN to ty Paula zdążysz dojść do siebie i od lutego z treningiem cieśniemy dieta a w marcu w pl pojde na jakies masaże ujędrniające w maju oczy - fryzjer i kosmetyczna ( totalne odgruzowanie) bedzie w marcu :D

Do góry