reklama
O dobrze wiedziec tez zobacze te majty, bo tez cc mam miecA wrzuc Paulina zobaczymy co to. Ja sobie wlasnie zamowilam majtki bezszwowe z gatty bo kumpela mowila ze po cc najleiej bo nie draznia rany i ona tylko takie teraz kupuje
a staniki kupowalam u tego goscia
85D STANIK DO KARMIENIA BIUSTONOSZ Z FISZBINĄ C/D (5725434797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ma rozne, wiec trzeba przejrzec sobie jego aukcje. Ja wybralam z fiszbinami bo jednak te cyce ciezkie juz sa a beda jeszcz ciezsze z pokarmem.
Nie jest to nic sexi flexi ale przyzwoita bawelna, mozna sobie wybrac kolor doregulowac i jest ok. A pozniej jak juz wiadomo bedzie dokladnie jaki rozmoar to sobie dobrac cos fajnego
emenems ja mam podobne zdanie, jesli cos mi sie noe podoba a moge poprawic to to zrobie bo to za....scie wplywa na moja psyche. Latami jako dziecko i nastolatka wygladalam jak trufel, wiec jak juz tyle wypracowalam to zrobie wszystko zeby dobrze sie czuc w swoim ciele. Cyce tez robie dlatego bo z lewej dwa razy mialam guza usuwanego i jest zdeformowana ( W do mnie mowi" kobieto z poltorej cyca"). Jak nam sie nie udalo z in vitro to poszlam i zapisalam sie na termin. Czujecie to bylo w 2014 w pazdzierniku a termin na kwiecien 2017, chore. Ale turbo dobrze wyszlo bo akurat urodze w styczniu i bedie ponad rok na doszlifowanie detali ( zgubienie brzucha i dzwigniecie tylka) a pozniej cycowa robotka
betiboop
Fanka BB :)
200g miodu naturalnego płynnego, ja miałam jakiś malinowy i jest ok, 125g masła prawdziwego i 3 łyżeczki czubate przyprawy do piernika Kotanyi (ta jest podobno najlepsza) rozpuszczamy w garnku ale nie gotujemy. 500g mąki pszennej tortowej przesiewamy na stolnicę do tego łyżeczka sody, robimy dziurkę i wlewamy ta ciepła masę z miodu i masła. Lekko zagniatamy i dodajemy 1 jajko i 200g cukru pudru. Zagniatamy na gładko, następnie w folii spożywczej na 2 H do lodówki. Wyciągamy dzielimy na 4 części. Pruszymy mąką stolnicę i wałkujemy na jakieś pół cm albo cieńsze. Foremkami wycinasz kształty. Piekarnik na 160' i tak ok 10 min pieczenia. Tylko muszą być duże odstępy między piernikami bo rosną! Pieczemy na złoty kolor, brązowe są lekko gorzkawe przepis prosty i szybko się robi.
Kalogr
Fanka BB :)
ja to mam rozmiar 70 E, a wydaja mi sie ogromne co do mojej postury xd współczuje tym z H i G matko
ja tez właśnie chciałam robić permamentny, no ale ciąża, więc czekam ;/
a co do reszty operacji, to masakra, mam nadzieje, że mnie to nie czeka jak na razie wyglądam jakbym miała lat 18 a jak zmyje makijaż to chyba na 16 hahaha no ale co, nic tylko się cieszyc
ja tez właśnie chciałam robić permamentny, no ale ciąża, więc czekam ;/
a co do reszty operacji, to masakra, mam nadzieje, że mnie to nie czeka jak na razie wyglądam jakbym miała lat 18 a jak zmyje makijaż to chyba na 16 hahaha no ale co, nic tylko się cieszyc
Ja na pewno zalicze laser na dwa rozstepy chyba ze soe wsiakna jak pepek wroci na swoje miejsce fryzjera z faarba i oczyszczanie twarzy i kwasy bo mi wywalilo w ciazy no i od lutego basen i chcialabym z maluchaami chodzic tez
reklama
No ja plany mam grube jak wiem ze SN to ty Paula zdążysz dojść do siebie i od lutego z treningiem cieśniemy dieta a w marcu w pl pojde na jakies masaże ujędrniające w maju oczy - fryzjer i kosmetyczna ( totalne odgruzowanie) bedzie w marcu