reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ej ja kupiłam i tez wydawało mi sie super pomysłem ale on ma taka gumkę szeroka na dole i zawija sie na brzuchu hahahaha pokaze wam jak wroce do domu juz pod gabinetem u gina czekam

reklama
Ja mam swój biust 65C, z Patką urosło sporo mi w biuście potem zrobiły się sflaczałe masakra, a też jestem typem sportowca co drugi dzień biegałam na dyche, chodziłam na fitness i inne sportowe zajęcia ale niestety nie wróciły do swojego stanu przedciążowego :'(
W tej ciąży nie urosły ale za to zrobiły się piękne, jędrne i mogłabym na nie patrzeć godzinami i jak ją się z nimi rozstane teraz??? :-/

Dzień dobry,
Jestem studentką psychologii i piszę pracę magisterską na temat psychologicznych aspektów aktywności fizycznej w czasie ciąży i porodu. W związku z tym przeprowadzam badania (ankiety i testy psychologiczne) i potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli, któraś z Pań, zgodziłaby się mi pomóc i chciała poświęcić czas na wypełnienie tych kilku kwestionariuszy będę bardzo wdzięczna. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila: mpoplawska1@gmail.com

Bez Waszej pomocy moja praca nie powstanie, dlatego bardzo proszę o przemyślenie sprawy. Ze swojej strony gwarantuję oczywiście całkowitą anonimowość.

Ja się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś taniego na czas szpitala. A potem jak już pokażą co potrafią zainwestować w jakiś dobrze podtrzymujący.
Ja kupilam 2 sztuki za grosze takie do karmienia, nastawiam sie ze tylko na noc i podomu chyba 14 zl zaplacilam. Okazalo sie ze sa calkiem w porzo, taki stanik musi byc odrobine wiekszy zeby wkladki laktacyjne wlozyc itp. Wiec jak ktoras chce to moge sprawdzic namiary na allegro

Zobaczymy ile bedzie mi dane ciąż donosić :) mam jeszcze 3 zarodki wiec zobaczymy - kilka lat bede cyce ukrywać potem robie i juz :D
Ja mam termin na operacje cycow na kwiecien 2017 zabukowany, zadatek wplacony, wiec jestem jak najbardziej za;). Moj W podsumowal, ze teraz mam troche skarpety z piachem( prze to, ze kiedys bylam grubasem no i jak spadlam prawie 20 kg to niestety cycki rezon stracily) a po ciazy beda podkolanowki z piachem;))))))!! Obsrolek jeden;))

A wrzuc Paulina zobaczymy co to. Ja sobie wlasnie zamowilam majtki bezszwowe z gatty bo kumpela mowila ze po cc najleiej bo nie draznia rany i ona tylko takie teraz kupuje

Muszę się pochwalic:))

Załączniki

• 1448461691504.jpg
    1448461691504.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 59
Ja mam termin na operacje cycow na kwiecien 2017 zabukowany, zadatek wplacony, wiec jestem jak najbardziej za;). Moj W podsumowal, ze teraz mam troche skarpety z piachem( prze to, ze kiedys bylam grubasem no i jak spadlam prawie 20 kg to niestety cycki rezon stracily) a po ciazy beda podkolanowki z piachem;))))))!! Obsrolek jeden;))

O to zajebiscie - zobacze jak ci zrobią Jahah :)
Bo Marcin tez mowi ze mam sie nie martwic zrobimy tyle ze ja jeszcze z jedna ciąże bym chciała wiec nie ma sensu teraz.

Ja skolei mam podnoszenie powiek na 30.05.2016 juz tez Zaklepane bardzo długo czekalam bo to tez babka co tylko powieki ciezko sie dostac.
Taka ze mnie matka ze macierzyński wykorzystuje do operacji plastycznych :D

Ale trzeba robic wszystko po kawałku - chciałam byc zawsze mlods matka i bede ! Co nie ?:D

reklama
Do góry