reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha ja też już jeden H70. Wcześniej czasem FF czasem G. Potem podwójne G. No koszmar. Przy karmieniu to już będzie Z???

reklama
Wow! Dziewczyny, współczuję. Kiedyś miałam kompleksy że mam mały cyc. Ale jak dojrzałam i zobaczyłam co czas i grawitacja robią z biustami koleżanek, którym kiedyś zazdrościłam, to teraz się cieszę z małych.
Poza tym nie wyobrażam sobie nie móc spać na brzuchu przez duże piersi i dźwigać tyle kilo codziennie.

Wiecie, dobre są też te takie sportowe staniki ;) A na pewno tanie. Na początek są super, zsuwasz i karmisz, ja potem długo używałam, te do karmienia to głównie na wyjścia bo ładniej pod bluzka ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Ja się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś taniego na czas szpitala. A potem jak już pokażą co potrafią zainwestować w jakiś dobrze podtrzymujący.

reklama
Sportowe polecam z pepco. Kosztują 15 zl a są w miarę ok, nawet przy takich jak moje. Po domu tylko takie noszę. Do karmienia kupiłam jeden, rozmiar większy więc może jeszcze się nada:)

Do góry