reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

aktina tylko nie daj sobie wypychać :) musi być dobrze! :) Jak już jedno dałaś radę, to pewnie drugie też dasz :) a serio tak boleśnie to wspominasz?

reklama
mnie strasznie zebra bola ostatnio .. strasznie .. czy leżę czy siedzę nic nie pomaga :(
znowu pewnie noc bezsenność przedemna wczoraj usnelam po 1.. dobrze ze film jakiś szedł. . a potem od 4 juz się modliłam żeby szybciej było rano i żebym nie musiała iuz leżeć ... p9doba końcówke miałam przy pierwszej ciazy i znowu się zaczyna .. ehh

Werus to duzo czasu nie zostało bo jak fizycznie z toba ok to zadbaj jak najszybciej o to zaświadczenie od psychiatry

A jak to wygląda? Muszę powiedzieć ginowi o tym, że chcę iść do psychiatry? Sam lekarz mi mówił, że jestem straszną panikarą i nie chce bym się zraziła bardziej do służby zdrowia przez SN ...

Werus to duzo czasu nie zostało bo jak fizycznie z toba ok to zadbaj jak najszybciej o to zaświadczenie od psychiatry

aktina tylko nie daj sobie wypychać :) musi być dobrze! :) Jak już jedno dałaś radę, to pewnie drugie też dasz :) a serio tak boleśnie to wspominasz?

boleśnie baardzo ... z niczym nie mogę porównać. .. mogę go ocenić na 15 w 10 stopniowej skali... całe szczęście tylko ze jak o 2 zajechał am do szpitala z jeszcze znosnymi skurczami to do 3-4 było ok a dopiero po 4-5 masakrycznie mocne.. po 6 odeszły wody a 7.20 córka była na świecie ( a jak jechaliśmy do szpitala to mama mówi idź dzieciaku spać jeszcze rano pojedziesz :D ) wiec o tyle dobrze ze było w miarę szybko bo inaczej bym tam zeszła :) a co do tego wypychania to taki stary konowal był już teraz chyba tak nie robią ... aż synek siostry miał główkę mega krzywa na początku :(

Bardzo boli poród naturalny?

boleśnie baardzo ... z niczym nie mogę porównać. .. mogę go ocenić na 15 w 10 stopniowej skali... całe szczęście tylko ze jak o 2 zajechał am do szpitala z jeszcze znosnymi skurczami to do 3-4 było ok a dopiero po 4-5 masakrycznie mocne.. po 6 odeszły wody a 7.20 córka była na świecie ( a jak jechaliśmy do szpitala to mama mówi idź dzieciaku spać jeszcze rano pojedziesz :D ) wiec o tyle dobrze ze było w miarę szybko bo inaczej bym tam zeszła :) a co do tego wypychania to taki stary konowal był już teraz chyba tak nie robią ... aż synek siostry miał główkę mega krzywa na początku :(

DZiewczyny co do karmienia i koszmaru związanego z nim to kupilam nakładki silikonowe na piersi, koleżanka teraz urodziła i powiedziała ze super sprawa, nie bolą sutki, nie sa pogryzione, ciekawa jestem jak bedzie z nimi :)

każdy odczuwa to inaczej .. jak rodziłam to jescze znieczulen nie dawali wiec był hardcore... jedna będzie wymiotowac z bólu a druga p9 wstanie i powie ze może jeszcze raz :) dlatego opini innych najlepiej nie słuchać ..

reklama
No właśnie tak samo jak z karmieniem. . jedna będzie bardzo marudzić ze boli a mnie no bolało tylko pierwszego dnia w szpitalu, potem już nic a nic więc tym razem też w żadne nakładki nie inwestuje ... :)

Do góry