reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka a nie zmierzyli robię szerokości miednicy bo to chyba tak się nazywa. Mają taki fajny przyrząd do tego

U nas cc nieraz nawet ze wskazania gina nie chcą zrobić :-) ja sobie nawet nie wyobrażam przygotowań do cc po pierwsze cewnik fe i fuj a po drugie samo zrobienie znieczulenia a na koniec cięcie :( a później jak tu się zająć dziećmi ???
Oby Tośka była tak grzeczna i się ułożyła do porodu główką :-)

Mnie samo wkłucie w kręgosłup nie bolało bo byłam zestresowana ale potem sie bałam ze nie odzyskam czucia i matka mi co 5 mi ut stopy dotykała czy wraca :D
Ja nie mam powikłań ale ciocia do dzis chodzi na rehabilitacje kręgosłupa ... Niestety cos tam naruszyli wiem ze Martusia tez ma problemy z plecami po zzo

reklama
Mnie to w ogóle dziewczynki przeraża pobyt w szpitalu! Ja mdleję na sam widok lekarza, nie mówiąc o porodzie... Panicznie się boję! W nocy się budzę przez to...
W piątek mam gina to dam Wam znać od razu co i jak.
A mój mąż namawia mnie na SN. No nie głupol? :D :-D to mu powiedziałam by sam rodził.
Jeszcze myślę nad tym gdzie rodzić ...

Mnie to w ogóle dziewczynki przeraża pobyt w szpitalu! Ja mdleję na sam widok lekarza, nie mówiąc o porodzie... Panicznie się boję! W nocy się budzę przez to...
A mój mąż namawia mnie na SN. No nie głupol? :D :-D to mu powiedziałam by sam rodził.

Wiesz co, moze juz za pozno ale szkoda ze wczesniej nie odezwałas sie bo mozna sie umowic do położnej czy jakiegos specjalisty zebys nie miała takirgo panicznego strachu bo to niezdrowe nawet...

A Twój lekarz pracuje w szpitalu? Bo jak nie bedzie wskazania(a wada -2 nim nie jest) to ordynator mimo skierowania na Cc moze odmówić i kazać ci rodzic SN. Taka sytuacje na dziewczyna która lezy na mojej sali. Ona Cc bo sie boi SN wiec ordynator ja wyśmiał bo to nie jest powód jak dziecko normalnych rozmiarów i ułożone główkowo.

Ja chodzę prywatnie do gina i on pracuje w tym szpitalu co chcę rodzić. Mówił, że nie ma problemu z CC. I że wskazaniem do CC jest nawet ten paniczny strach. Ja nawet jak idę na wizytę mdleje i mi się robi słabo :( od dziecka mam taką fobię.
Nie urodze naturalnie, nie ma szans ...

Emenems : Wcześniej nie myślałam o tym by wejść na forum. Teraz dla zabicia czasu założyłam konto... Mnie czepie jak pomyślę tylko o lekarzu! :( ehh .. z wiekiem mi się to nasiliło...
A Twój lekarz pracuje w szpitalu? Bo jak nie bedzie wskazania(a wada -2 nim nie jest) to ordynator mimo skierowania na Cc moze odmówić i kazać ci rodzic SN. Taka sytuacje na dziewczyna która lezy na mojej sali. Ona Cc bo sie boi SN wiec ordynator ja wyśmiał bo to nie jest powód jak dziecko normalnych rozmiarów i ułożone główkowo.

Ja chodzę prywatnie do gina i on pracuje w tym szpitalu co chcę rodzić. Mówił, że nie ma problemu z CC. I że wskazaniem do CC jest nawet ten paniczny strach. Ja nawet jak idę na wizytę mdleje i mi się robi słabo :( od dziecka mam taką fobię.
Nie urodze naturalnie, nie ma szans ...

Emenems : Wcześniej nie myślałam o tym by wejść na forum. Teraz dla zabicia czasu założyłam konto... Mnie czepie jak pomyślę tylko o lekarzu! :( ehh .. z wiekiem mi się to nasiliło...

To czy chodzisz prywatnie czy nie akurat w tej kwestii nie ma znaczenia bo ordynator decyduje o rodzaju porodu. Mam nadzieje ze bedzie tak jak sobie to zaplanowałas ;)

No wlasnie jeszcze nie ale bede szla 8 grudnia zaniesc zwolnienie do pracy to sie zorientuje, bo pracuje w popularnym sklepie ze sprzętem eletrycznym:), wiec bubla mi nie sprzedadzą.

To daj później znać :-) bo mój też łysol a jego maszynka ma z dobre 10 lat i już się sypie a ja słyszę ze cały czas Jet ok, tylko pytanie czemu ona mnie wkurwia ???

reklama

Jeśli mam być szczera to mąż dobrze tobie radzi :-) szybciej człowiek dochodzi
A co weszło to i musi wyjść :-) heheheh
Poród sn nie jest zły, poboli i przestanie
Ale to jest twój wybór

Do góry