reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka u mnie mierzyli rozstaw miednicy i lekarz,mówił że nawet jakby dziecko ważyło 2,5kg to bym go nie urodziła a co dopiero 4,1kg :-D
Ja od wszystkich co rodziły naturalnie słyszałam same,dobre opinie no ból wiadomo ale nie jest to jakieś nie do przeżycia miliony kobiet rodzi i do tego jesteśmy stworzone
Ja bym bardzo chciała urodzić naturalnie nie mogę tego przeboleć że nie jest mi dane :'(
Do psychiatry nie trzeba mieć skierowania, miałam na oddziale dziewczyny co sobie załatwiła owe skierowanie no i traktowanie jej też było inne cóż...
Emenems dasz radę w każdej sytuacji się odnaleźć, czasem trzeba się pogodzić z losem jaki by on nie był straszny ;-)

Simka na ostatnim usg lekarka mowila, ze duzy chlopak a to bylo ponad miesiac temu a i ruchy jego sa strasznie mocne, wydaje mi się, ze jest chłop jak dąb:)) jutro o 15 się dowiem.

Paulettah hah:)) biedna który masz tydzień? Ja mam się oszczędzać od dziś, bo może być kiepsko. Tylko nie wiem co to znaczy. Mam leżeć? Ciekawe czego te szyjki się tak szybko skracają u niektórych ciężarnych, miesiąc temu jeszcze było u mnie ok. A zostało 6,5 tyg do terminu.

reklama
Do góry