reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witaj Weruś,napisz coś więcej o sobie, która to ciąża ile masz lat, skąd jesteś?
dziewczyny u mnie za oknem biało jest śniegu do kostek :D
Paulettah 3mam mocno kciuki za Was :*
Mysiaka jak tam nasz pierworodny się ma?

reklama
futurystka : Mam 26 lat, jestem z Chrzanowa. To moja pierwsza ciąża. W marcu miałam poronienie samoistne ..
U mnie też śnieg sypie :( ehhh ... a gdzie tam do świąt!

w styczniu, ale na kiedy dokładnie to nie pamietam ;p

no ja już też bym chciała urodzic, bo ani sie wyspac z tym brzuchem, ani buta zawiązac ani nic ;/

u mnie to nie jest tak źle, jeszcze wczoraj bez problemu paznokcie u nóg sobie obcięłam a dziś zapięłam się w kurtce narciarskiej
kalogr z tym wyspaniem się to nie wiem czy po porodzie będzie tak kolorowo, co prawda moje dziecko od 3tyg życia przesypiało całe noce ale miałam takie momenty że chciałabym jednak żeby była dalej w brzuszku...

Mam wadę wzroku. -2. Do tego z ciśnieniem .. muszę iść do kardiologa jeszcze. No i sam gin mi mówił, że jak ktoś się panicznie boi SN to da radę wypisać CC. Ja mam fobię taką od dziecka, że panicznie się boję lekarzy, badań itd.. Od razu mdleję! :/ Wmawiam sobie najgorszy scenariusz.

A masz jakies problemy ze cc?

reklama
Mam wadę wzroku. -2. Do tego z ciśnieniem .. muszę iść do kardiologa jeszcze. No i sam gin mi mówił, że jak ktoś się panicznie boi SN to da radę wypisać CC. Ja mam fobię taką od dziecka, że panicznie się boję lekarzy, badań itd.. Od razu mdleję! :/ Wmawiam sobie najgorszy scenariusz.

Pytam z ciekawości :)
Ja mam wadę wzroku z 1.75 ale u nas to nie wskazanie do cc - ja skolei na odwrot - Znaczy boje sie SN mega jestem bardzo przestraszona ale raz ciecie cc przeszłam i wiem ile czsu zajelo mi zebranie sie po i podziwiam laski po cc ktore jesCxe dzieckiem sie zajmuja ... Ja tydzien siebie nie mogłam ogarnac no i bol - bol jest straszny ...
Ja mam łożysko porządujace ale do konca bede walczyć o SN :)

Do góry