reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny dzisiaj miałam badanie. Od czwartku szyjka zanikła całkowicie i mam 2 cm rozwarcia. Czekam za decyzja-dzisiaj bede wiedziała kiedy Cc.

reklama
Paulettah, to chyba jednak nie tydzień został :( dawaj znać od razu

dziewczyny, a ja się pochwale :D w czwartek idę na sesje brzuszkową :D ale się cieszę :D

Mam ochote udusic mojego meza.. Przez ponad godzine budzil sie do pracy, budzik co 15 minut dzwonil. No i przez to od 5 rano nie śpię:(.
Co do prezentu to ja mezowi mam w planie kupic perfum (on gorzej niz baba, zawsze mu mało:)), albo maszynke do wlosow, bo ta jego to juz zabytek, niestety od 18 jest lysolem i musie sie raz w tygodniu strzydz:), wiec prezenty u nas sa bardziej praktyczne.

O dzięki za pomysła na maszynkę do włosów a masz już jakiś konkretny model, firmę ???

Weruś późno dołączyłaś. bo tu już pierwsze porody się zaczeły :) a w grudniu to pewnie jeszcze się posypie :) ładne imię wybraliście :)

Ja czuje się jak hipopotam

no mysiaka już urodziła, a paulettah jest w szpitalu i też niedlugo bliźniaki będą po drugiej stronie brzuszka :)

reklama
Do góry