reklama
Wow to nieźle... oby uznali mu to co ma.
My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.
Oby oby bo to kierowca z zawodu teraz ....
To jego wina bo mu tryskam trzy lata to mu sie nie chciało to teraz bedzie płacił za kurs i za egzamin i zdawał po norwesku ... Gratulacje ehhhh faceci
Ja umieram z głodu a jade na czczo do lekarza na 9 zeby mi cukier zbadał chce ..
My też sobie prezentów nie robimy.moje pierwsze od 3 lat święta w Polsce,zawsze wyjeżdżaliśmy ale nie zamierzam rodzić gdzieś po drodze więc w tym roku zostajemy.Piekę tylko pierniczki i może pasztet z żurawiną,a gdzieś już chyba było ale o co chodzi z tym pasztetem,że go nie można? Bo mój ma na dużą blachę tylko 10dag wątróbki (reszta to mięso przeważnie z indyka) to mogę?
Generalnie to ja uwielbiam gotować więc moja kuzynka to od razu powiedziała tak już ja widzę jak ty się powstrzymasz od gotowania.
Generalnie to ja uwielbiam gotować więc moja kuzynka to od razu powiedziała tak już ja widzę jak ty się powstrzymasz od gotowania.
Juti- ja polubiłam święta odkąd jest Polka- uwielbiam przygotowywac prezenty dla niej, słuchac świątecznych piosenek i gotować- chcę by święta kojarzyły jej się z zapachem kuchnii, ciepłem, a nie jak mi z nerwówką, bo mama z zupą nie zdąży. Nienawidzę tylko składac życzeń i dzielenia się opłatkiem- od kilku lat chodzimy na wigilię do teściów i teściowa zawsze jakiś głupi tekst walnie, jak dla mnie te wszystkie życzenia są nieszczere lub standardowe- bo coś trzeba powiedzieć. Czasem faktycznie wolałabym wigilię tylko we troje.
Mamę mam za ścianą, teśció 2 ulice dalej, więc nie da rady nie iść na święta
U nas nigdy jakoś super nie było- święta w domu to nerwówka była, bo mama robiła wszystko po pracy, barszcz z paczki, jedynie zupa rybna i karp dobrze zrobione, a reszta na aby było. Jakoś bez magii. To teraz bardziej mi się święta podobają niż takie sprzed 8-10 lat.
Mężowi chyba też nic nie kupię, jemu już mówiłam, ze nic nie chce, bo nas nie stać w tym roku i tyle. Wyprawkę trzeba skompletować, dla Polki juz mamy prezent, więc spokój. Chociaż mój mąż to caluśką listę by pewnie miał, co chce. Biedny na urodziny też nic nie dostał
Paulina- i jak sprawiedliwie- po jednym dla każdego
Mamę mam za ścianą, teśció 2 ulice dalej, więc nie da rady nie iść na święta
U nas nigdy jakoś super nie było- święta w domu to nerwówka była, bo mama robiła wszystko po pracy, barszcz z paczki, jedynie zupa rybna i karp dobrze zrobione, a reszta na aby było. Jakoś bez magii. To teraz bardziej mi się święta podobają niż takie sprzed 8-10 lat.
Mężowi chyba też nic nie kupię, jemu już mówiłam, ze nic nie chce, bo nas nie stać w tym roku i tyle. Wyprawkę trzeba skompletować, dla Polki juz mamy prezent, więc spokój. Chociaż mój mąż to caluśką listę by pewnie miał, co chce. Biedny na urodziny też nic nie dostał
Paulina- i jak sprawiedliwie- po jednym dla każdego
O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?)Wow to nieźle... oby uznali mu to co ma.
My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.
co do kateringu nie zamawialam nigdy ale W mowil, ze oni zamawiali do firmy z takiej knajpy vilano i ze super. Jeszcze nie maja oferty, ja posiedze nad tym, pogrzebie i dam Ci cynk jak znajde cos fajnego
emenems zeby maz Ciebie nie zaczal podgladac przez ta kamerke)), " emilio prosilem, nie dawaj emmie cukierkow przed obiadem i zkladaj prosze biustonosz jak otwierasz listonoszowi"))))
O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?)
co do kateringu nie zamawialam nigdy ale W mowil, ze oni zamawiali do firmy z takiej knajpy vilano i ze super. Jeszcze nie maja oferty, ja posiedze nad tym, pogrzebie i dam Ci cynk jak znajde cos fajnego
emenems zeby maz Ciebie nie zaczal podgladac przez ta kamerke)), " emilio prosilem, nie dawaj emmie cukierkow przed obiadem i zkladaj prosze biustonosz jak otwierasz listonoszowi"))))
Hahahahahhaahahhaahhaah
To bedzie SMS zwrotny " cycki se usmaż "
Albo mniej werbalnie, d....pe mu wystawisz, tylko w sumie to nagroda by byla))Hahahahahhaahahhaahhaah
To bedzie SMS zwrotny " cycki se usmaż "
jezu dziewczyny mam nadzieje, ze nie urazam nikogo swoimi prostackimi zartami))
Juti777
Fanka BB :)
"Cycki se usmaż" made my day!!!!
Paulinas, wcześniej miałam elektryczną szczoteczkę Oral B i zdecydowanie widzę różnicę. Zęby są gładziutkie po takim myciu. Osadza się też mniej kamienia. Ja na to muszę zwracać uwagę, bo kamień i bakterie, które się w ni gromadzą mają wpływ na pracę serca i ja mam zalecenie minimum raz-dwa razy do roku ściągać kamień. I moja stomatolog mówi, że odkąd mam tą soniczną to mniej tego kamienia się zbiera.
Jak będziesz miała jakieś info o cateringu to dawaj znać! :-)
A i zamawiam tygryska śpiworek. Właściwie już zamówiłam. Kotek był tylko na pasy 5-punkowe a ja mam 3, więc dylemat sam się rozwiązał. :-)
Paulinas a Ty zamawiasz któryś?
Paulinas, wcześniej miałam elektryczną szczoteczkę Oral B i zdecydowanie widzę różnicę. Zęby są gładziutkie po takim myciu. Osadza się też mniej kamienia. Ja na to muszę zwracać uwagę, bo kamień i bakterie, które się w ni gromadzą mają wpływ na pracę serca i ja mam zalecenie minimum raz-dwa razy do roku ściągać kamień. I moja stomatolog mówi, że odkąd mam tą soniczną to mniej tego kamienia się zbiera.
Jak będziesz miała jakieś info o cateringu to dawaj znać! :-)
A i zamawiam tygryska śpiworek. Właściwie już zamówiłam. Kotek był tylko na pasy 5-punkowe a ja mam 3, więc dylemat sam się rozwiązał. :-)
Paulinas a Ty zamawiasz któryś?
reklama
betina018
Fanka BB :)
Cześć
Święta...Zawsze na święta przyjeżdżaliśmy do moich rodziców, zaliczaliśmu dwie wigilię i jedno święto u rodziców drugie u teściowej. W tym roku pewnie będzie tak samo, tylko że do lata mieszkamy u moich rodziców bo jesteśmy w trakcie kupna mieszkania, za jakieś 2-3 tyg podpisujemy akt notarialny więc chyba to będzie nasz prezent. Tylko Marysi kupimy wymarzonego kucyka pony ale damy jej chyba na Mikołajki, na święta tyle zawsze nadostaje.
Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem bioder? Ja już nie wiem co ze sobą zrobić, spać przez to nie mogę. Układam poduszki ale to nic nie daje.
W piątek mam wizytę i już nie mogę się doczekać jak zobaczę moją małą łobuziare
Święta...Zawsze na święta przyjeżdżaliśmy do moich rodziców, zaliczaliśmu dwie wigilię i jedno święto u rodziców drugie u teściowej. W tym roku pewnie będzie tak samo, tylko że do lata mieszkamy u moich rodziców bo jesteśmy w trakcie kupna mieszkania, za jakieś 2-3 tyg podpisujemy akt notarialny więc chyba to będzie nasz prezent. Tylko Marysi kupimy wymarzonego kucyka pony ale damy jej chyba na Mikołajki, na święta tyle zawsze nadostaje.
Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem bioder? Ja już nie wiem co ze sobą zrobić, spać przez to nie mogę. Układam poduszki ale to nic nie daje.
W piątek mam wizytę i już nie mogę się doczekać jak zobaczę moją małą łobuziare