reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wow to nieźle... oby uznali mu to co ma.

My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.

reklama

My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.

Oby oby bo to kierowca z zawodu teraz ....
To jego wina bo mu tryskam trzy lata to mu sie nie chciało to teraz bedzie płacił za kurs i za egzamin i zdawał po norwesku ... Gratulacje ehhhh faceci

Ja umieram z głodu a jade na czczo do lekarza na 9 zeby mi cukier zbadał chce ..

My też sobie prezentów nie robimy.moje pierwsze od 3 lat święta w Polsce,zawsze wyjeżdżaliśmy ale nie zamierzam rodzić gdzieś po drodze więc w tym roku zostajemy.Piekę tylko pierniczki i może pasztet z żurawiną,a gdzieś już chyba było ale o co chodzi z tym pasztetem,że go nie można? Bo mój ma na dużą blachę tylko 10dag wątróbki (reszta to mięso przeważnie z indyka) to mogę?
Generalnie to ja uwielbiam gotować więc moja kuzynka to od razu powiedziała tak już ja widzę jak ty się powstrzymasz od gotowania.

Juti- ja polubiłam święta odkąd jest Polka- uwielbiam przygotowywac prezenty dla niej, słuchac świątecznych piosenek i gotować- chcę by święta kojarzyły jej się z zapachem kuchnii, ciepłem, a nie jak mi z nerwówką, bo mama z zupą nie zdąży. Nienawidzę tylko składac życzeń i dzielenia się opłatkiem- od kilku lat chodzimy na wigilię do teściów i teściowa zawsze jakiś głupi tekst walnie, jak dla mnie te wszystkie życzenia są nieszczere lub standardowe- bo coś trzeba powiedzieć. Czasem faktycznie wolałabym wigilię tylko we troje.
Mamę mam za ścianą, teśció 2 ulice dalej, więc nie da rady nie iść na święta :)

U nas nigdy jakoś super nie było- święta w domu to nerwówka była, bo mama robiła wszystko po pracy, barszcz z paczki, jedynie zupa rybna i karp dobrze zrobione, a reszta na aby było. Jakoś bez magii. To teraz bardziej mi się święta podobają niż takie sprzed 8-10 lat.

Mężowi chyba też nic nie kupię, jemu już mówiłam, ze nic nie chce, bo nas nie stać w tym roku i tyle. Wyprawkę trzeba skompletować, dla Polki juz mamy prezent, więc spokój. Chociaż mój mąż to caluśką listę by pewnie miał, co chce. Biedny na urodziny też nic nie dostał

Paulina- i jak sprawiedliwie- po jednym dla każdego :)

O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?;))
co do kateringu nie zamawialam nigdy ale W mowil, ze oni zamawiali do firmy z takiej knajpy vilano i ze super. Jeszcze nie maja oferty, ja posiedze nad tym, pogrzebie i dam Ci cynk jak znajde cos fajnego
emenems zeby maz Ciebie nie zaczal podgladac przez ta kamerke;))), " emilio prosilem, nie dawaj emmie cukierkow przed obiadem i zkladaj prosze biustonosz jak otwierasz listonoszowi";)))))

O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?;))
co do kateringu nie zamawialam nigdy ale W mowil, ze oni zamawiali do firmy z takiej knajpy vilano i ze super. Jeszcze nie maja oferty, ja posiedze nad tym, pogrzebie i dam Ci cynk jak znajde cos fajnego
emenems zeby maz Ciebie nie zaczal podgladac przez ta kamerke;))), " emilio prosilem, nie dawaj emmie cukierkow przed obiadem i zkladaj prosze biustonosz jak otwierasz listonoszowi";)))))

Hahahahahhaahahhaahhaah

To bedzie SMS zwrotny " cycki se usmaż :D"

"Cycki se usmaż" made my day!!!! :-D

Paulinas, wcześniej miałam elektryczną szczoteczkę Oral B i zdecydowanie widzę różnicę. Zęby są gładziutkie po takim myciu. Osadza się też mniej kamienia. Ja na to muszę zwracać uwagę, bo kamień i bakterie, które się w ni gromadzą mają wpływ na pracę serca i ja mam zalecenie minimum raz-dwa razy do roku ściągać kamień. I moja stomatolog mówi, że odkąd mam tą soniczną to mniej tego kamienia się zbiera.

Jak będziesz miała jakieś info o cateringu to dawaj znać! :-)

A i zamawiam tygryska śpiworek. Właściwie już zamówiłam. Kotek był tylko na pasy 5-punkowe a ja mam 3, więc dylemat sam się rozwiązał. :-)
Paulinas a Ty zamawiasz któryś?

reklama
Cześć
Święta...Zawsze na święta przyjeżdżaliśmy do moich rodziców, zaliczaliśmu dwie wigilię i jedno święto u rodziców drugie u teściowej. W tym roku pewnie będzie tak samo, tylko że do lata mieszkamy u moich rodziców bo jesteśmy w trakcie kupna mieszkania, za jakieś 2-3 tyg podpisujemy akt notarialny więc chyba to będzie nasz prezent. Tylko Marysi kupimy wymarzonego kucyka pony:) ale damy jej chyba na Mikołajki, na święta tyle zawsze nadostaje.
Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem bioder? Ja już nie wiem co ze sobą zrobić, spać przez to nie mogę. Układam poduszki ale to nic nie daje.
W piątek mam wizytę i już nie mogę się doczekać jak zobaczę moją małą łobuziare ;)

Do góry