reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Też nie mam pomysłu... :-( Jak na coś wpadniesz to daj znać. ;-)
Mojemu strasznie ciezko cos kupic, ale ostatnio widzialam, ze patrzyl za slownikiem ang-pol i pol-ang PWN z plyta, wiec na mikolaja to mu zamowilam, a pod choinke ( z opoznieniem) i na urodziny (3.01)Jagode dostanie;)) serio wymyslic cos wymagajacemu facetowi jest przegwizdane wiec moze cos w tym kierunku wlasnie, do pracy przydatne czy cos.....

Ja to sie boje ze moj do wigilii mi w dresie zasiądzie bo " nie bede sie przebierał jal pajac w domu"
Dziewczyny u mnie to samo, ja wlasnie cos przeczuwam, ze skonczymy w dresikach wyzerajac rybe z puszki;))))!
ale juz zapowiedzialam, ze mala zywa choinke sobie kupujemy, zamowie chyba taki mini katering, zeby uszka byly pierogi etc i nie mowie zeby w gajer wskakiwac ale jakas przyzwoitosc musi byc;))
strasznie mi sie spodobala ta koncepcja z bombka dla malej, tylko, ze na wigilie to jeszcze za wczesnie chyba....ale zamowie na nastepne swieta:). Czujecie nastepne swieta??? Juz z prawie rocznymi maluchami, az gesia skorke mam;))

ja z moim facetem nie mam problemu :D on już dostał prezent świąteczny, bo wyszła jakaś tam gra na pleya i powiedziałam, że mu kupie w ramach prezentu :) a ja za to chce w ramach prezentu brzuszkową sesje :D

paulinas8- no za rok będziemy biegać za dziećmi, żeby na choinke nie wchodziły i bombek nie zrzucały :D

paulettah- trzymaj się jeszcze tydzień! ah te bliźniaki nasze są niecierpliwe :)

Paulinas a masz jakiś sprawdzony catering? Ja też bym tak zamówiła.

Ja mojemu do pracy to chyba tylko najnowszą wersję Excela bym musiała... ;-)

A muszę wymyślić 3 prezenty - na święta, jak mały się urodzi i na urodziny męża w lutym.
Ehhh... a pomysłów zero.

Juti mysle o nowym etui na tableta, kamerce internetowej do podglądania małej w pracy oraz nad szczoteczka soniczną do zebow :)
Myslalm o iphone6 ale chyba zaskórniaki zostaną na koncie :) hahahah jeszcze duzo wydatków moze wpasc

No ta kamerka to może i fajny pomysł... Tableta nie ma a szczoteczkę soniczną mamy.
Na nowego smartfona mnie nie stać... :-/

Rany wy tu o prezentach a ja pustka w głowie :-)
Juti szczerze ja nie czuję świąt pomimo dziecka, zobaczymy w tym roku bo w zeszłym Olin miał 7 mieisecy teraz będzie rok starszy, więc może coś ruszy. W przyszłym roku będzie dwójka to będzie też inaczej.

Swięta tak jak w zeszłym roku, wigilia w trójkę, później pojedziemy do teściów, piwrwszzy albo drugi dzień może teście i jeden dzień dla nas czyli siedzimy w chacie ( nie jadę do rodziców bo nie mam takiej potrzeby - nie interesują się nami to w święta nie mam zamiaru udawać ze jest inaczej ) stawiam bardziej na odpoczynek :-)

reklama
No ta kamerka to może i fajny pomysł... Tableta nie ma a szczoteczkę soniczną mamy.
Na nowego smartfona mnie nie stać... :-/

No wlasnie ja doszłam do wniosku ze mnie tez nie :D
Szczegolnie ze zrobił sie problem ... Wstrzymujemy wieksze wydatki bo sie moze okazać ze m bedzie musiał robic na nowo wszystkie uprawnienia na prawko B i C a B ma 20 lat a C 5.. Przegapił moment wymiany na norweskie, ja wymieniłam kilka lat temu a teraz przepisy sie zmieniły i nie tsk łatwo i czekamy na decyzje .... Jak bedzie musiał powtarzać to go parędziesiąt tysiecy koron niestety .
Wiec nowa lodowka poczeka.

A polecisz mi jakas szczoteczkę ?? Jak jestes użytkownikiem?

Do góry