reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Też nie mam pomysłu... :-( Jak na coś wpadniesz to daj znać. ;-)
Mojemu strasznie ciezko cos kupic, ale ostatnio widzialam, ze patrzyl za slownikiem ang-pol i pol-ang PWN z plyta, wiec na mikolaja to mu zamowilam, a pod choinke ( z opoznieniem) i na urodziny (3.01)Jagode dostanie;)) serio wymyslic cos wymagajacemu facetowi jest przegwizdane wiec moze cos w tym kierunku wlasnie, do pracy przydatne czy cos.....

Ja to sie boje ze moj do wigilii mi w dresie zasiądzie bo " nie bede sie przebierał jal pajac w domu"
Dziewczyny u mnie to samo, ja wlasnie cos przeczuwam, ze skonczymy w dresikach wyzerajac rybe z puszki;))))!
ale juz zapowiedzialam, ze mala zywa choinke sobie kupujemy, zamowie chyba taki mini katering, zeby uszka byly pierogi etc i nie mowie zeby w gajer wskakiwac ale jakas przyzwoitosc musi byc;))
strasznie mi sie spodobala ta koncepcja z bombka dla malej, tylko, ze na wigilie to jeszcze za wczesnie chyba....ale zamowie na nastepne swieta:). Czujecie nastepne swieta??? Juz z prawie rocznymi maluchami, az gesia skorke mam;))

ja z moim facetem nie mam problemu :D on już dostał prezent świąteczny, bo wyszła jakaś tam gra na pleya i powiedziałam, że mu kupie w ramach prezentu :) a ja za to chce w ramach prezentu brzuszkową sesje :D

paulinas8- no za rok będziemy biegać za dziećmi, żeby na choinke nie wchodziły i bombek nie zrzucały :D

paulettah- trzymaj się jeszcze tydzień! ah te bliźniaki nasze są niecierpliwe :)

Paulinas a masz jakiś sprawdzony catering? Ja też bym tak zamówiła.

Ja mojemu do pracy to chyba tylko najnowszą wersję Excela bym musiała... ;-)

A muszę wymyślić 3 prezenty - na święta, jak mały się urodzi i na urodziny męża w lutym.
Ehhh... a pomysłów zero.

Juti mysle o nowym etui na tableta, kamerce internetowej do podglądania małej w pracy oraz nad szczoteczka soniczną do zebow :)
Myslalm o iphone6 ale chyba zaskórniaki zostaną na koncie :) hahahah jeszcze duzo wydatków moze wpasc

No ta kamerka to może i fajny pomysł... Tableta nie ma a szczoteczkę soniczną mamy.
Na nowego smartfona mnie nie stać... :-/

Rany wy tu o prezentach a ja pustka w głowie :-)
Juti szczerze ja nie czuję świąt pomimo dziecka, zobaczymy w tym roku bo w zeszłym Olin miał 7 mieisecy teraz będzie rok starszy, więc może coś ruszy. W przyszłym roku będzie dwójka to będzie też inaczej.

Swięta tak jak w zeszłym roku, wigilia w trójkę, później pojedziemy do teściów, piwrwszzy albo drugi dzień może teście i jeden dzień dla nas czyli siedzimy w chacie ( nie jadę do rodziców bo nie mam takiej potrzeby - nie interesują się nami to w święta nie mam zamiaru udawać ze jest inaczej ) stawiam bardziej na odpoczynek :-)

reklama
No ta kamerka to może i fajny pomysł... Tableta nie ma a szczoteczkę soniczną mamy.
Na nowego smartfona mnie nie stać... :-/

No wlasnie ja doszłam do wniosku ze mnie tez nie :D
Szczegolnie ze zrobił sie problem ... Wstrzymujemy wieksze wydatki bo sie moze okazać ze m bedzie musiał robic na nowo wszystkie uprawnienia na prawko B i C a B ma 20 lat a C 5.. Przegapił moment wymiany na norweskie, ja wymieniłam kilka lat temu a teraz przepisy sie zmieniły i nie tsk łatwo i czekamy na decyzje .... Jak bedzie musiał powtarzać to go parędziesiąt tysiecy koron niestety .
Wiec nowa lodowka poczeka.

A polecisz mi jakas szczoteczkę ?? Jak jestes użytkownikiem?

Do góry