Juti777
Fanka BB :)
My mamy znajomych ci maja fabrykę bombek i u nas w rodzinie każdy na imienna i jeszcze na każda okazje jest bombka hehe z podpisem
Oficjalnie zazdroszczę. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy znajomych ci maja fabrykę bombek i u nas w rodzinie każdy na imienna i jeszcze na każda okazje jest bombka hehe z podpisem
O prezencie dla małej nie pomyslałam ... Hmmm poki co dla starego kminie
Mojemu strasznie ciezko cos kupic, ale ostatnio widzialam, ze patrzyl za slownikiem ang-pol i pol-ang PWN z plyta, wiec na mikolaja to mu zamowilam, a pod choinke ( z opoznieniem) i na urodziny (3.01)Jagode dostanie) serio wymyslic cos wymagajacemu facetowi jest przegwizdane wiec moze cos w tym kierunku wlasnie, do pracy przydatne czy cos.....Też nie mam pomysłu... :-( Jak na coś wpadniesz to daj znać. ;-)
Dziewczyny u mnie to samo, ja wlasnie cos przeczuwam, ze skonczymy w dresikach wyzerajac rybe z puszki)))!Ja to sie boje ze moj do wigilii mi w dresie zasiądzie bo " nie bede sie przebierał jal pajac w domu"
No ta kamerka to może i fajny pomysł... Tableta nie ma a szczoteczkę soniczną mamy.
Na nowego smartfona mnie nie stać... :-/