reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Karola a kolację je jakąś konkretną, czy dopiero po zaśnięciu to mleko to większy posiłek?
U mnie było tak że była butla przed zaśnięciem i potem wstawał na mleko raz lub dwa w ciągu nocy. Pewnego dnia zamiast mleka dałam wodę i zasnął. Przez kilka dni był krzyk jak się połapał, że nie ma mleka, ale po jakimś tygodniu przestał się budzić w ogóle w nocy. Teraz mu się zdarza czasem obudzić raz w nocy, ale najczęściej jak chory, albo zęby idą. Czasem wystarczy wtedy przytulić, albo dać wody i śpi

reklama
Tak zawsze je wieksza lub mniejsza nieraz zjada jajecznice z 2 jajek z chlebkiem potem jeszcze odemnie podje kolacje i jakies 30 min po zasnieciu je 240 mleka

Wczoraj zjadla gigantyczna kanapeczke z szyneczka otem odemnie chlebka podjadla i zjadla 240 mleka o 2.00 150 ml i o 4.30 120ml.....

Karola ja tak samo :D mam juz z 20 lakierów hahaha i cały kufer ale teraz w pierwsyM trymestrze nawet sobie nie robie zeby tego nie wdychać

Ja robilam siostrze dzis znowu jej robie. Tesciowej i sobie na poczatku ale juz nieprachje to mivbiepotrzebne bo sie nielamia :p

Karola hmm ja bym mimo wszystko spróbowała, przede wszystkim dlatego, że mleka za dużo, a po drugie, lepiej teraz coś kombinować, niż potem wstawać dwójki pierdyliard razy w nocy ;)

reklama
Do góry