reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Bettka ja wciąż jestem na etapie wybierania lekarza i właśnie chciałabym chodzić na NFZ. Ostatnio mój lekarz mnie wkurzył i chcę zmienić, w przyszłym tygodniu idę się rozeznać w przychodni.

Ja ostatnio byłam na zwolnieniu od końca trzeciego miesiąca i nie żałuję. Wypocznijcie dziewczyny ile się da, bo na początku łatwo nie będzie ;)

Ulicha ile ma Twój synek?

Dokladnie tusiaczek zwlaszcza z dwojka maluszkow :p ja chodze prywatnie ale moj gin daje mi skierowabie na badania z nfz zebym niemusiala placic.

xkarola no wlasnie jeszcze pare, dni bo sa nadgodziny, i premie za niechorowanie, wiec pare dni mnie nie zbawi, a moje przyjacioki o mnie dbaja w pracy:) tylko mam nadzieje ze dodatki beda mi sie liczyc do sredniej:)

Tusiaczek wiem wiem , nam corka dla popaic do 1 roku wiec wiem co to znaczy:)

Moja w niedziele konczy 2 latka i nieraz w nocy daje mi jeszcze popalic a w dzien to juz niewspomne :-(

Karola ja pierwsza nc przespalam cala jak miala niecale 3 lata;-)

Dzis pogoda w miare:) wiec wstawilam pranie, bo bylam 7 dni pod rzad w pracy...i dzis jedyny dzien zeby cos zrobic, oczywiscie nie latam tylko ze spokojem, bo chce dotrwac te pare dni bezproblemowo:)

To ja pierwsza noc jak miala miesic pozniej pol roku pozniej niebyli juz przespanych nocy. Moja mala je 2-3 razy w nocy tzn. Po zasnieciu zjada duuuuza butle mleka pozniej o 5 chyba ze wczesniej placze k o 2-3 tez dostaje. Ona w dzien mleka nietknie tylko na spiocha wiec staralam sie jej dawac. Ale mysle ze teraz je duzo serkow homogenizowanych jogurtow i moze od jutra sprobuje juz niedawac jej mleka albo rozcienczac bardziej woda a mniej mleka i kaszki.
Ona w dzien mi wogole niesika w pampersa tylko na nocnik i kibelek a w nocy 3 razy jej pampersa :-( :-(

Seeyou no tak liczyłam ze dzien starsza twoja fasola :D ciekawe jak to sie w styczniu okaze hehe :)
A jak to z pierwsyM jest ? Raczej wcześniak czy przenoszone?

Ja mam nadzieje sypiać w weekendy jak sie urodzi haha prostego powodu - moj maz pracuje od 3 wiec wstsje 2.30 normalnie wiec jak weekend to max do 3/4 on spi wiec ja pierw mu dam pospać ( on kładzie sie o 19) a potem on mi :D plan jest hahahah

reklama
Do góry