*martusia*
Fanka BB :)
A ja mam advocata, może jak Michałek się pośpieszy to chociaż łyczka w sylwestra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w barku mam przepyszne wino domowej roboty, w kwietniu przed zajsciem w ciazy pilam je na weselu i dostalam butelke do domu i tak na mnie czeka
Wy tu o tatarze, a ja to zjadłabym torta czekoladowego...
dziewczyny mam pytanie do was, czy wy kupujecie specjalne reczniki dla dzieci z kapturem? bo slyszalam, ze reczniki na poczatek sa za szorstkie i lepiej w pieluche flanelowa wycierac? ktos tez slyszal cos takiego?
i jeszcze jedno, jak u was z posciela, dajecie od razu dziecku do lozeczka posciel? czy sama poduszke albo w ogole bez tylko kocyk?
dziewczyny mam pytanie do was, czy wy kupujecie specjalne reczniki dla dzieci z kapturem? bo slyszalam, ze reczniki na poczatek sa za szorstkie i lepiej w pieluche flanelowa wycierac? ktos tez slyszal cos takiego?
i jeszcze jedno, jak u was z posciela, dajecie od razu dziecku do lozeczka posciel? czy sama poduszke albo w ogole bez tylko kocyk?
Ręczniki mam kupione
Dla dzieci na początek rożek w po miesiacu swpiworki i płaska poduszka.