reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A w barku mam przepyszne wino domowej roboty, w kwietniu przed zajsciem w ciazy pilam je na weselu i dostalam butelke do domu i tak na mnie czeka:)
Wy tu o tatarze, a ja to zjadłabym torta czekoladowego...

mój mąż raz na zakupach wina zaczął oglądać .. wiec pytam wino będziesz pił ? a on ze nie, kupi do barku i będę mogła sobie wypić jak urodzę i wykarmie :D jakby nie wiedział ze coś innego by mnie bardziej ucieszyło :p

dziewczyny mam pytanie do was, czy wy kupujecie specjalne reczniki dla dzieci z kapturem? bo slyszalam, ze reczniki na poczatek sa za szorstkie i lepiej w pieluche flanelowa wycierac? ktos tez slyszal cos takiego?

i jeszcze jedno, jak u was z posciela, dajecie od razu dziecku do lozeczka posciel? czy sama poduszke albo w ogole bez tylko kocyk?

dziewczyny mam pytanie do was, czy wy kupujecie specjalne reczniki dla dzieci z kapturem? bo slyszalam, ze reczniki na poczatek sa za szorstkie i lepiej w pieluche flanelowa wycierac? ktos tez slyszal cos takiego?

i jeszcze jedno, jak u was z posciela, dajecie od razu dziecku do lozeczka posciel? czy sama poduszke albo w ogole bez tylko kocyk?

Ja nic do spania mam śpiworki w tym bedzie spac a ręczniki mam te z kapturkiem :)

Ręczniki mam kupione
Dla dzieci na początek rożek w po miesiacu swpiworki i płaska poduszka.

mam reczniczki z kapturkiem, super fajna i przydatna rzecz :) Michalek bedzie spal w nocy pod kolderka w poszewce a w dzien kocyk, z Olim tak samo robilam. na poczatku spal bez poduszki, teraz ma plaska, ale w poniedzialek jade mu kupic koldre i poduszke wiec juz bedzie mial inna, bardziej dorosla. Michalek bez poduszki, za to z flanelka lub tetra w razie ulewki, Olo tak samo mial.

I ja mam rożek. Kupiłam tylko prześcieradło na materac nieprzemakalne w razie jakiejś draki:) jejku jak mnie dziś stopy bolą, za dużo chodzenia..

A czytałam też, ze poduszki warto sobie odpuscic do 6 miesiaca albo i dalej. Podobno są szkodliwe dla kręgosłupa i jak dziecko się przekreci to może się poddusić, ale nie pamiętam gdzie tak pisali:)

reklama
Ja tez mam śpiworek do spania i rożek. O pieluszce nie słyszałam i szczerze nie wyobrażam sobie ze moze jej nie byc :) takie małe dzieci do 6 miesiąca to chyba nie sa aż tak zwinne zeby sie nie wiadomo jak kręcić.

Do góry