reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

takie same mam odczucia hehe pierwsza myśl to ze fajnie by było bo parka a potem strach jak to z chłopakiem się obchodzić hehe

reklama
No ja jak miałam 8 lat to nauczyłam sie gówniarze pieluchy zmieniać :) a to lata 90te były i pampersy to tylko na wyjścia tak to tetry i to trzy bo miała krzywicę :) i kupę trzrbabylo zrzucać do kibla a pieluchę do wiadra z jakas mieszanka tam matka miała i dopiero potem prała heheh

Jak sie siostrzenica 6 lat temu urodziła to luksus! :) wszystko jednorazowe :)
Ja bym chciała chłopca bo moze wtedy córa meza jakos lepeiej by przyjęła to a tak moze kiedys byc zazdrosna o druga córkę z ktora tata jest na codzień a brat to brat to inaczej troche

Emenems gratuluje udanego USG :) teraz możesz troszke odetchąć ;)

Dziewczyny nadrobić was po jednym dniu to dwie godziny czytania i weź tu człowieku zapamiętaj wszystko :)))
Co do spodni toimo iż swojego sadełka mam troszkę to guzik już muszę odpinać albo chociaż pasek rozpiąć :) fajnie, że nie jestem sama :)
Co do wózków to po małej jeszcze jest w piewnicy ale chyba i tak kupimy nowy bo ten był tak różowy, że już mi się odwidział :)

A jeśli chodzi o stres ciążowy to ja teraz też bardziej sie stresuje i jakoeś głupie myśli mam ale odganiam je od siebie jak tylko moge... Kazdy bol brzucha mnie stresuje i każdy inny niż zwykle śluz... Ja też już chcę II trymestr...
W dodatku dziś z Nikolą na izbie wylądowaliśmy bo gorączkuje od wczoraj a w nocy oddychac nie mogła bo migdały jej się powiększyły no i angine ma. Dostała antybiotyk i mam nadzieję , że szybko zadziała.. Mam nadzieję tylko, że ja sie nie zaraże....

Witajcie mamusie Gratuluje kazdej z osobna i zycze zdrowych maluszkow i szczesliwych rozwiazan :) Bede mam nadzieje,czesto zagladac dzis zrobilam test :) 2 kreseczki objawy mam juz od ponad tyg prawdopodobnie termin koncem stycznia,czekam jeszcze z wyzyta u gina tak do miesica i mam nadzieje,ze potwierdzi ciaze i,ze bedzie wszystko ok,trzymajcie kciuki :)

reklama
Do góry