reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
no to nie fajnie, chodzisz do lekarza, myślisz że wszystko w porządku, a tu nagle rodzisz w listopadzie, a termin na styczeń ;/

No bez kitu nikt tego nie wie :) wcześniej miałam tyle energii a ostatnie dni to koszmar jestem strasznie zmęczona, dzis spałam do 11, czy wy tez macie tak? Jak juz jedna urodziła to sie zacznie :)
Mysiaka a wiesz kiedy twój maź zobaczy dziecko ? Czy juz widział ?

Ja wiedziałam ze z bliźniakami musze mieć wszystko skończone przed 30 tyg. Wiec obiecałam sobie ze do końca października wszystko pozałatwiać i wszystko ogarnę. I całe szczescie bo teraz mogę w spokoju leżeć w szpitalu bez stresu ze tego nie mam czy tamtego na chlopakow wszystko czeka wiec jak bedą gotowi to my tymbardziej :)

Ale powiem wam ze te skurcze bolą w pozdu :D to ja nie wiem jak bolą takie jak sie rodzi.. Sobie nie wyobrażam.
Wiem ze ja jakby co nie dostanę oksytocyny bo macica sama sie kurczy wiec bie na potrzeby od razu bym ja Cc jechała

kurde dziewczyny, jedna urodziła, druga w szpitalu, teraz to się zacznie, będziemy rodzić jedna po drugiej :)

Ja od wczoraj mam ból jak na okres, to chyba te skurcze przygotowujące tak? ten ból mi się zaczął od bólu kości ogonowej ;/

no wziełam już, bo wytrzymać nie mogłam, nie tyle co jakoś bardzo boli, ale jest to dokuczliwe ;/
A czkawka rzeczywiście śmiesznie wygląda hahah :D

reklama
Ja mam dosyć często te bóle miesiączkowe tylko przy tym bolą mnie nogi i kręgosłup taki rozpierający ból. Czuje sie juz jak wieloryb

Do góry