reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kalogr, ze skierowaniem na cc jedziesz do szpitala w którym chcesz rodzić i tam umawiasz termin. Zazwyczaj jest to minus 7, 10 dni od terminu z OM. na planowe cc albo stawiasz się samo albo na dzień przed.

czyli co teraz na wizycie mam poprosic mojego lekarza, zeby dał mi skierowanie tak?

reklama
dziewczęta Wy jeszcze nie wiecie ale mamy już pierwszego bohatera styczniowego. Mysiaka dziś urodziła przez CC ślicznego Kacperka :) Maluch waży 1560g i mierzy 44.5 cm, jest na OIOMie w inkubatorze, mama nasza dzielna dochodzi do siebie :)

Martusia nie obraź się, że to napiszę, ale czy nie uważasz, że trochę wybiegłaś przed szereg? Czy Mysiaka prosiła Cię o napisanie tej wiadomości na tym wątku?
Nie uważasz, że podzielenie się tą radosną nowiną powinno jednak należeć do młodej mamy?

Ja rozumiem, że wszystkie jesteśmy podekscytowane pojawieniem się na świecie pierwszego z naszych maluchów i że wszystkie uważamy się za ciocie naszych dzieci, jednak nie pozbawiajmy się wzajemnie tej radości i możliwości samodzielnego podzielenia się z koleżankami z forum taką nowiną.

Chyba że jest to informacja podawana za wyraźną zgodą lub na prośbę młodej mamy. To wtedy inna sprawa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry