reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
O kurcze jaka nowina :-o a kto jeszcze któraś urodziła???
Ja będę wiedzieć we wtorek kiedy to nastąpi, już nie mogę się doczekać ;-)
Ja też jeszcze nie kupiłam tej kołyski, nie mam śpiworka do wózka i rzeczy do szpitala

Mysiaka gratuluje, trzymam kciuki zeby dziecie szybko roslo a Ty doszla do siebie. Jak bedziesz na silach napisz co i jak a tymczasem odpoczywaj. Rzeczy sie szybko zorganizuja, nie martw sie tym.

Chwile sie nie odzywalam bo dopadlo mnie podle przeziebienie i trzyma prawie do teraz czyli juz tydzien prawie. na szczescie czuje ze jest w odwrocie, ale wciaz troche kaszle, smarkam i slaba jestem. Internistka miala oczy okraglutkie jak jej powiedzialam ze jeszcze pracuje i polecila isc do gin po zwolnienie bo to juz nie czas na prace. Taka mloda mama 2-latka i tak poradzila z wlasnego doswiadczenia.
w podzialek mam usg III trym :) Bede tez robic badania no i w piatek grzecznie do mojej lekarki.

Mysiaka i ode mnie gratulacje! Tak się wlasnie zastanawialam co u Ciebie bo kilka dni temu pisalas ze trafilas do szpitala... No nic trzymam kciuki i daj znac co u Was jak bedziesz sie czuła na siłach.

Tak. Tesciowa z nim wlasnie sa na zakupach..
Kas88 krwawilam od pon w srode przestalam a w czwartek skurcze krzyzowe coraz wieksze rozwarcie i decyzja o cc.
Czuje sie w sumie ok nawet. Ciagle pod kroplowkami jestem.. I nie moge wstawac.. Wiec nie wiem co z malym nawet

Mysiaka wszystko będzie dobrze ;) a powiedz czy na wizycie u ginekologa przed pójściem do szpitala on podejrzewał ze coś nie tak?

reklama
Do góry