Witajcie, miałam do poczytania za 40 stron, raptem kilka dni nie czytałam forum, a tu tyle działo się
Marta, Kropek, Mali przykro mi.
Witam nowe Forumowiczki
Pisanie "nowe mamusie" ciężko mi przychodzi
strach? Obawa by nie zapeszyć?
A może tak jak Ty Kasiu – jeszcze trwam w szoku, a to już 4 tydzień jak wiem
Tutti – gratulacje
Dziewczyny, jak możecie spać na brzuchu? Odkąd powiększyły mi się piersi, to nie daję rady nawet się przekręcić na brzuch - booooli
Siostrzane więzi: mam jedna młodszą siostrę ode siebie o 4 lata, a drugą o 7 – najlepszy kontakt mam z tą o 7 lat młodszą, bo ta średnia (młodsza o 4 lata) zawsze za mną łaziła i chciała robić wszystko jak ja
Najciekawsze, że Ona ma już dwójkę dzieci i zastanawiam się jaka będzie Jej reakcja. Bo tak jak lekarz powiedział, nie chwalić się jeszcze, bo wszystko może się zdarzyć.
Iwonn, nie martw się, mojego wieku jeszcze nie przebiłaś
. Bardzo się cieszę, że jesteś, bo większość dziewczyn jest dużo młodszych od nas, Same „gówniary”
See sou – najlepsza karta z pytaniami przygotowanymi wcześniej, w następnym tygodniu mam wizytę i spisuję co mnie nurtuje.
Byłam wczoraj na badaniach: morfologia, mocz, sod, potas, TSH i co tam jeszcze zlecił. W poniedziałek będę podglądać na stronie laboratorium jakie wyniki wyszyły
Wasze laboratoria też dają Wam dostęp do wyników przez Internet?
Pozdrawiam
Aha, dziś obudziłam się o 5 rano i nie mogłam zasnąć. Myślałam, że będę bardziej śpiąca, a tu niespodzianka. Jeszcze wymiotów nie mam, a to już 7 tc – obym nie wykrakała
tfu, tfu tfu - trzy razy przez lewe ramię