reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja mam obawy że nastąpi to wcześniej niż zaplanowano, dlatego już wszystko mam przygotowane dla małej i siebie. Wychodzić już nie mogę nigdzie tylko leże całe dnie, mąż ogarnia ostatnie rzeczy :)

Kalogr ja Cc na bank w grudniu modlę sie żeby nie był to listopad :(
Ja do szpitala zabieram tylko na wyskscie czyli skarpety ciepłe body na krotki rękaw polarkowe kombinezon kombinezon zimowy i czapka zimowa :)

no właśnie a co zabrać do szpitala jeśli chodzi o ubranka? zastanawiałyście się? Słyszałam że mają być 3 komplety.
Ale dla dziecka? W sensie na pobyt? To ja nic nie zabieram bo u mnie w szpitalu dają szpitalne i nie pozwalają innych nosić
A dają tylko kaftaniki jakieś i to super łatwa opcja, kaftanik i pielucha, do tego kocyk,czy tam kolderka i starczy a łatwo się obsługuje ;)

Dla dziecka... u mnie w szpitalu a chce rodzić na inflanckiej w warszawie trzeba mieć wszystko swoje. No i nie wiem jakie ciuszki przygotować bo mi się wydaje że w szpitalu nie jest zimno a tu mówili o tych 2 warstwach no i zgłupiałam teraz.

no to trzymam za was kciuki, żeby nie dużo wcześniej :) ja bym bardzo chciała w styczniu, a nie grudniu,ale coś czuje, że bede miała pecha xd też mam już spakowana torbe do szpitala :) (tak jakby coś) a dla dziecka też mam spakowane tylko na wyjście: rekawiczki, czapke, kombinezon zimowy, kombinezon polarowy, kaftanik, spioszki i skarpetki :) a do szpitala nic, bo u mnie też daja szpitalne.

reklama
Do góry