reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A ja nie mam pojęcia co u mnie dają i czy cokolwiek. Na szczęście do domu blisko w razie czego :)

Kalogr - ja mam termin 6 stycznia. Zastanawiam się jak będzie wyglądał sylwester :D

Dziewczyny a co do szpitala do ubrania ale na siebie? Piżamkę z długimi spodniami (u mnie na oddziale tak dziewczyny chodziły) czy raczej koszulę do karmienia?
Macie jakieś polecane sklepy z bielizną lub sprzedawców na allegro?
A może sprawdziły się Wam konkretne typy koszul? :)
Podzielcie się wiedzą :yes:

Ostatnia edycja:
Inis ja kupiłam koszule z otworami do łatwego karmienia No i szlafrok. Tez bym wolała spodnie ale mówili ze koszule sie lepiej sprawdzają np w wietrzeniu krocza, nie ocierają No i przy obchodzie lekarzy tylko podwijasz. Ja kupowałam w factory bo akurat promocje były.

Ja to sie zastanawiam jak święta bedą wyglądały :)

czesc dzwiedzica :)
termin mam podobny 22/23.01.16 i ja sie raczej zastanawiam czy przypadkiem lutowego dziecka z tego nie bedzie ;)

te szpitale co ogladalam tez nie zapewniaja ubranek w trakcie, ale obydwa daly liste co nalezy dokladnie zabrac dla dziecka i siebie na pobyt. W sobote ide na kolejne dni otwarte to zobacze jak tam.

Ostatnia edycja:
Kas tez sie zastanawiam co ze swietami. sylwester mnie mniej frasuje, bo nie odczuwam potrzeby dzikich zabaw. ale swieta u nas zawsze wyjazdowe byly, obie rodziny mieszkaja na szczescie w tym samym kierunku. ale wiadomo, zima, dojazd, przemieszczanie sie w trakcie, dwie wigilie :) po prostu kosmos. Mam nadzeje ze sie uda jak co roku upiec troche pierniczkow i ciasto jakies :)

u mnie w szpitalu też wszystko dają, na wyjście potrzebuję tylko krótkie body, pajacyk i kombinezonik :)
Maja nie przesadzaj z tą wodą, cukrzyca to nie koniec świata i dieta wcale nie musi być nudna a przede wszystkim nie znaczy to że nie możesz czegoś spróbować
Paulettah jak tam łóżeczka stoją?

Święta z brzuszkiem i rodzinka brzmią cudnie, ale te z dzieciaczkiem rownież :) juz nie moge sie doczekać tego klimatu. Mam przeczucie ze w grudniu urodzę :)

Futurystka efekt jest taki :) ImageUploadedByForum BabyBoom1445501273.859691.jpg i chyba póki co tak zostanie bo nie mam pomysłu jak to rozlokować inaczej :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1445501273.859691.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1445501273.859691.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
aa to już wszystko wiem, po drugiej stronie jest okno i komody ? a nie chciałaś kiedyś komod pod oknem pomiędzy tymi komodami?

Do góry