reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja na pewno biorę cienki szlafrok, bo u mnie na oddziale grzeją jak w saunie. Do tego koszula rozpinana do karmienia na potem, a do samego porodu to nie mam pojęcia. Pewnie szpitalne a jak nie to wezmę koszulkę ze znakiem Supermana :D

reklama
A ja się muszę zorientować co w tym szpitalu w którym chcę rodzić w ogóle dają. I właśnie czt do porodu dają swoją szpitalną czy coś mojego muszę mieć.

Ja mam z żyrafka :D

Ale u nas polecają zeby brac topy i gacie wygodne albo bokserki meza - bo sie duzo krwawi i koszule mozna upaprać szybko

To u nas nie pozwolili swojej :D tamta obowiązkowa była hehe dopiero po mona było w swoją .. ale jak teraz będzie to w sumie nie wiem bo inny szpital :p

reklama
Do góry