reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja z córka miałam termin na 19 (tyle że październik i urodziłam dwa dni po terminie) a teraz mam termin na 19 styczeń z OM.
Wszyscy mi się po chorowali mąż i córka mam nadzieję że się nie zarazę.Gotuje więc rosół.
A ktoś ma może wizytę w poniedziałek bo ja na 9.

reklama
Apropo kurtek to są takie płaszczyki w KIKu niedrogie bo 129zl, z takim misiem od środka :) jadę jutro do innego sklepu bo nie mieli w Gdańsku takiego rozmiaru wiec jadę do Rumii :D

U mnie nie ma takiego sklepu w ogóle ;D
Ale udało mi się wczoraj kupić płaszczyk w lokalnym butiku. Nie jest ciazowy ale mieści mój brzuch i wygląda całkiem elegancko... :)

Teraz na tapecie mam poszukiwania patelni w domu, bo musze wymienić wszystkie :)

Ja tez mam jesienny płaszczyk co moge zawiązać pod biustem :)
A do stycznia jakos przechodzę w tym co mam najwyzej rozpięte ja to i tak robie dystanse dom samochod samoxhod praca samochod kawiarnia :D

Hej dziewczyny! W czym będziecie rodzic i co bierzecie do szpitala. Rozpinana koszule piżamę szlafrok?

Ja rodze w zwykłym t-shirtcie, córeczkę rodziłam w czarnej bluzce z napisem '' chłop jak dąb '' u nadrukiem piwa dębowe mocne. Hahahaha... Potem się skumałam że taki napis mam :D ale to przynajmniej krwi nie widać na ciemnym :)
I teraz tez chce ciemna jakaś. A potem koszulki na ramiączkach, gacie i cienki szlafrok

reklama
Ja rodziłam w koszuli która w szpital dawał obowiązkowo a potem przebrała się w swoją koszule tylko jeden błąd to taki ze nie pomyślałam żeby sie rozpinala i przy karmieniu było to utrudnienie. Teraz do porodu tez sobie wezmę coś ciemnego a potem koniecznie rozpisane koszule;-)

Do góry