reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja mam termin na 6 stycznia, chociaż jak na razie to dziecko jest większe niż przewiduje termin. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Musze się zaopatrzyć w kurtkę, dziś jadę do mamy przymierzyć swoją stara - może będzie dobra. Mam tak mały brzuch ze ciążowa to jeszcze worek na mnie ;)

Jedno jest pewne dziewczyny - to będą fajne Święta Bożego Narodzenia :))

6.01 urodziny ma moja siostra. Fajna z niej babka, więc możecie rodzić wtedy. ;-)

Ja mam między 15-17.01. Ale teraz jak ta cukrzyca wyszła plus jeszcze ciągłe perypetie z szyjką to muszę mocno nogi zaciskać żeby do tego stycznia dotrzymać.

Na czczo miałam 82,4. Po godzinie od wypicia glukozy (75mg) 205,4 a po dwóch godzinach 191,5.

W czwartek mam i diabetologa i gina więc zobaczymy co dalej.

kurcze ja to bym tak chciała co najmniej do 2 stycznia dotrwać, ale nie wiem czy się uda najbardziej to bym chciała 6.01.16 fajna data ale nie wiem czy w święto robią cięcia :-D
ja mam płaszczyk jesienno/zimowy i chyba tylko przy nim pozostanę

Juti - to trzymam kciuki za wizytę, ciekawa jestem co Ci zaleci.

Futurystka - no fajna data, chociaż 16.01 tez udana :D hehe za 3 miesiące nikogo to nie będzie obchodziło, bo najważniejsze żeby maleństwa zdrowe były ;)

A w ogóle wiecie już jak chcecie rodzic? :)

reklama
Ja wyjde na wyrodna matke, ale nie pogniewalabym sie jakby byla cesarka... ;) ale jak bedzie tak bedzie, nie nastawiam sie poki co na zadna opcję ;)

Do góry