reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja byłam zadowolona z niego (kupiliśmy nowy, z myślą że kiedyś będzie druga dzidzia :)) fotelik teraz kupiłam używany maxi cosi, i adaptery musze do wózka dokupić :) ogólnie fajny bo zwrotny

Ja wózek też już mam i adaptery. Fotelik w tym miesiącu kupimy. Do tego chyba materac i łóżeczko.
A resztę wyprawki chyba w listopadzie. Chyba że jeszcze coś się uda. Zobaczymy.

Ja wózek też mam bo okazja, znajomi sprzedawali swój a że bardzo chwalili przez cały okres użytkowania to wzięliśmy od razu, żeby nie zniknęło :yes:

Vivienne - zazdroszczę kupna kurtki, ja nie mogę nic na siebie znaleźć bo brzuch mam dość mały i w ciążówkach wyglądam jak w worze. Na razie radzę sobie kamizelkami ale już za zimno jest, bo pod wieczór marznę.
Swoją drogą strasznie drogie te kurtki. Gdzie kupiłaś? :)

My z wyprawki mamy to co udało się znaleźć na okazjach albo znajomi nam przywieźli. Sami z siebie na sklepach kupiliśmy tylko pościel (mój zakup) i szumisia (zakup męża) :-)

Muszę przejrzeć oferty na te kurtki zimowe, bo już najwyższa pora :)

Inis szukałam na Olx i trafiłam za 70 zł z przesyłką z reserved, po jednej babeczce.właściwie nigdzie nie jest napisane że to ciążowa ale ma ściągacze na brzuchu tak to jest raczej prosta. Także polecam przeglądać tam :)

Mysiaka ja się mieszcze tylko ledwo ledwo w kurtkę na jesień a to jednak grudzień i kawałek stycznia do przechodzenia... Wiec liczę ze się zmieszcze juz do końca :D

Ja jesienna na chama dopne i zawsze byla obcisla na brzuchu ale zimowe byla luzna kupowana rok temu. Mnie styczen nie czeka bo 2 termin :p tylko grudzien- bd malo wychodzic tylko na egzaminy na uczelni :)

reklama
Do góry