reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mońcia witaj

Ja jeszcze na wóżek się nie zdecydowałąm, a gdzie śpiworek. Jak tak przeglądam listę wyprawkową to nawet w połowie nie jestem :( A zostało tylko 3 miesiące, aaaaaa

Ja do wózka nie kupuję. Mały będzie w wózku w kombinezonie i pod kocykiem. A do tego nasza gondola jest zasuwana. Ma takie jakby wieczko na suwak.

Do łóżka na razie otulacz lub rożek. A jak zacznie się z tego rozkopywać to wtedy kupię jakiś śpiworek.

Na grypę na pewno nie. W ciąży bym nie ryzykowała.

Witaj Mońcia. :-)

Zawsze mnie ciekawiło jak to ludzie wkładają te śpiworki na noc tym dzieciom :-D
Ja zamówię chyba minky od amalo ze strony choć nie wiem czy będę wychodzić z domu w ogóle wózkiem w czasie zimowym hehe :p

Ja uszyje do wózka z minky i bawełny taki śpiworek :) i do fotelika tez :) ja prócz wózka i kołyski nie mam nic :D a te do spania są fajne, mam jeden of koleżanki i chyba mi jeszcze po mojej córci został :) zdawał egzamin :)

Futurystka spała by w śpiworku to by się nie odkopala ;p
Moja córka tez tak ma do dziś, chwila z kocem bo koniecznie "przykryj mnie" a za chwilę kop za kopem i tyle z koca ;)

reklama
ha raczej by dostała szału :D nawet becika nie używałam bo była za duża i jak raz ją zawinęłam to taka rozpacz że hej :D
a jakie beciki kupujecie właśnie?tyle ładnych jest i też bym chciała sobie jakiś sprawić tylko czy się nada :D

Do góry